divendres, 23 d’octubre del 2009

LAURA CARRIBA, NOU FITXATGE DEL FEMENÍ "B"

Laura Carriba s’ha convertit en la nova incorporació del RCDE Femení “B”.
Aquesta davantera formada a la pedrera barcelonista, era l’autèntica promesa del FC Barcelona femení, per que ens fem una idea, un cas similar al del Jonathan Soriano al RCDE.

Laura Carriba Besteiro (06/06/91) va arribar a ser internacional Sub 19 amb la selecció espanyola i va assolir lloc en el primer planter del conjunt blaugrana. El fitxatge aquest estiu de les ex espanyolistes Marta Cubí i Karol Férez (Femení B RCDE), li barraren el pas i decidir canviar d’aires, pels de la tramuntana de L’Estartit. Allà coincidir també amb altre companya ex d’Espanyol i Barcelona, Aïda García.

A la roda de premsa de presentació del fitxatge de Sara Serna per l’Estartit, el club de la Costa Brava, anunciar que dues jugadores (la gallega Sara González i Laura Carriba), causaven baixa per motius “personals”.

La davantera centre ha acabat recalant al conjunt espanyolista, on un home ex del FC Barcelona, Carlos Gómez, tècnic del equip espanyolista, la coneix perfectament a ella i altres jugadores que s’han incorporat del conjunt blaugrana, i la tindrà en el seu equip, que marxa segon a tres punts del líder en el grup tercer Primera Nacional Femenina.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS-GUES:
LI DESITGEM SORT I QUE
TRIOMFI COM ESPANYOLISTA.
FINS DESPRÉS. JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M