dimarts, 20 d’octubre del 2009

FÀCIL TRIOMF DEL INFANTIL
EN EL PRIMER TEMPS (3-0)











RCDE Infantil “A”: 3 – C.F. Damm “A”: 0

Triomf cimentat al primer temps

El RCD Espanyol Infantil sumar el quart triomf en encontre disputat el passat dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià al vèncer 3-0 a la Damm, en un partit que es va decidir per complert en el primer temps, en el que els de Jacint Magrinyà van estar encertats cara a porta i van pogué permetre’s un segon període sense cap tipus de complicacions.

Els espanyolistes es van avançar al minut set, amb una rematada de Maxi en la boca de gol, aprofitant un servei des de la dreta.
Tres minuts després, va caure el segon, després que un xut de Patrick sorprengués a tothom ja que la pilota bombejada agafar una trajectòria enverinada que acabaria superant al porter de la Damm.

L’Espanyol va gaudir d’algunes ocasions en rematades de Maxi que va sortir fora, de Torito fregant l’escaire, fins que als 26 minuts del primer temps Samper engaltar un potent xut en una pilota que li va caure als seus peus, i va fer pujar el tercer gol a un marcador que ja seria definitiu, malgrat haver-hi algunes ocasions entre elles un gol anul•lat en el segon període en acció de Moha per l’esquerra amb centrada i posterior rematada d'Agustí al fons de la porteria, en situació anti-reglamentària.

La Damm va intentar escurçar diferències dominant amples fases del segon temps, però evidentment el 3-0 pesar com una llosa, i condemnar al fracàs ja només per qüestió moral qualsevol dels intents de reacció del conjunt cerveser, davant un Espanyol que tampoc va donar en defensa cap tipus de concessió.

Amb aquest triomf els de Magrinyà encapçalen la classificació amb el Barcelona amb dotze punts en quatre encontres, però per millors registres golejadors, els blaugranes son líders.

RCD Espanyol: Latorre, Esteban, Solanellas, Samper, Maxi, Torito, Bochi, Patrick, Mula, Torras, i Moha. També van jugar: Juba, Agustí, Genís, Lauren, Jack, i Raul.

Gols: 1-0: Maxi; 2-0: Patrick; 3-0: Samper.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià
.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M