dimarts, 13 d’octubre del 2009

GRAN REMUNTADA DEL INFANTIL "B"
AMB RICHARD DE PRINCIPAL PROTAGONISTA














RCDE Infantil “B”: 3 – UD At. Gramanet “B”: 2

Gran Remuntada.

Un Espanyol Infantil B de dues cares totalment diferents. Un primer temps molt dolent, en el que no vàrem comptabilitzar ni una sola ocasió de gol, i un segon temps, que tot i començar pitjor va acabar significant una victòria moral important amb una remuntada que va coincidir amb un dels millors encontres de Richard amb la samarreta blanc-i-blava en Sadrià.

Als tretze minuts de joc, el conjunt colomenc es va avançar en el marcador gràcies a una pilota bombejada que va agafar un pèl avançat al meta espanyolista. L’Espanyol com hem dit no va donar senyals de vida en tot el primer període i només un servei de cantonada que va treure un defensor visitant amb el cap, allunyant el perill i una rematada de Pablo que aturar el meta colomenc, va ser tot el bagatge ofensiu de l’equip.

Als dos minuts de joc del segon període, la Gramanet marca el segon, en una jugada en la que el meta espanyolista va salvar el gol en primera instància però no va pogué evitar una segona rematada, aquesta ja totalment letal.

Recital de Richard
L’Espanyol va començar a reaccionar i mitjançant Richard comença a mostrar el seu veritable perill a una defensa de la Grama que estava massa descansada... Una internada del jugador ghanès que s’emporta amb el cap la bola anticipant-se a la sortida del porter en una llarga passada, i la rematada amb tot a favor surt fora sorprenentment.

Al menys, era la primera ocasió clara, i els blanc-i-blaus ja li posaven la por al cos al conjunt visitant. L’infortuni es ceba amb els espanyolistes quan amb una doble ocasió de la pilota és rebutjada dues vegades a boca de gol per jugadors visitants, quan ja és cantava el gol sobre tot en la segona remata a càrrec de Sergi Canós.

Richard, evitant la sortida per la línia de fons, centra i la pilota es treta sota la mateixa línia de gol per un defensor amb el cap. Ara sí, que l’Espanyol asfixia al conjunt de Santa Coloma i s’intueix que el gol que escurci diferències pot arribar en qualsevol moment.

La remuntada
Pablo rematant de primera un centre de Richard arribant fins línia de fons, aconsegueix anotar el primer gol del conjunt de Dani Fernández, i a bon segur que s’ho mereixia, ja que la Gramanet tampoc havia fet res més que les dues jugades dels gols i defensar-se bé, en el primer temps.

Només dos minuts després, Richard es marxa tot sol, arriba fins línia de fons, i davant el porter que cobreix una possible rematada, sorprèn a tothom amb un xut intel•ligent que malgrat el poc angle existent, es cola ajustat al pal, quan el meta esperava la centrada.

L’Espanyol no es conforma amb l’empat, i el dorsal 4 dels visitants treu una pilota sota pals evitant un gol olímpic.
En jugada calcada a la del segon gol, Richard es marxa per la dreta, arriba a la línia de fons, evita que surti l’esfèrica, i deixa anar un centre xut que s’estavella al travesser.
La Gramanet s’enfonsa anímicament i ja no pot frenar l’empenta d’un Espanyol crescut i en especial a Richard que serà l'autor del tercer gol.
Encara tindria altres ocasions el davanter ghanès, com un “misto” en jugada de Sergi, o una acció avortada pel porter a còrner.

En els darrers minuts, pren el protagonisme Roger Verdaguer, amb un xut potent i col•locat que el porter treu miraculosament amb la punta dels dits a còrner, o en un llançament de lliure directe que el porter també molt encertat rebutja i la més clara, un tret al travesser que no pot rematar posteriorment Pol Ferrer el refús de la fusta.
Tercer triomf del conjunt de Daniel Fernández que encapçala la classificació amb nou punts.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M