divendres, 16 d’octubre del 2009

REMONTADA I TRES PUNTS MÉS
PEL FEMENÍ "C" DAVANT LA EF BONAIRE (1-2)

EF Bonaire: 1 - RCD Espanyol Femení C: 2

Partit difícil davant d'un rival teòricament més feble que l'Espanyol però que va estar durant tot el partit molt ben posicionat. El partit ja va començar malament per les blanc i blaves que al minut 1 van encaixar el primer gol, una jugada amb rebots a la frontal de l'àrea petita on la defensa i la portera es van fer un embolic per allunyar la pilota i això ho va aprofitar la davantera rival, posant el peu i enviant la pilota al fons de la xarxa. L'equip lluny de reaccionar es va mostrar molt dubitatiu en totes les línies, i només Linda i Sara Navarro creaven una mica de perill amb algun xut llunyà i alguna internada per banda dreta.

En els primers minuts Rius va veure la targeta groga per una entrada contundent. Més tard, l'entrenador Lino Ramírez va introduir algun canvi que va donar més solidesa a l'equip però tot i així es seguia sense aconseguir el gol de l'empat. Amb el marcador desfavorable es va marxar al descans i la segona part va ser de color blanc i blau totalment.

Des del primer minut de la represa el Femení C va ser amo del partit i va tenir una superioritat aclaparadora. No va ser fins el minut 70 que De la Cruz va engaltar un gran xut i el va enviar a l'escaire de la portera del Bonaire, que tot i l'estirada no va poder evitar l'empat. Aquest gol va esperonar a les noies del planter blanc i blau que van començar a crear ocasions molt clares de gol, primer amb Anna Pascual que va enviar un xut ras fregant el pal esquerre de la portera i més tard amb una centrada de Sara Navarro que es va passejar per l'àrea petita sense trobar rematadora. També ho va intentar Rebeca des de l'esquerra amb un xut que la portera va enviar a còrner amb una gran intervenció. El còrner posterior també va portar perill però la defensa del conjunt de Terrassa va desfer sense problemes.

Al minut 75 arribaria la jugada clau del partit. Una assistència perfecta de Linda va deixar a Anna Pascual sola davant de la portera, quan encarava la porteria la última defensora va frenar a la davantera blanc i blava tirant-la a terra i provocant penal. L'àrbitre va xiular la pena màxima però no va sancionar amb targeta a la defensora rival. Moments de tensió perquè desprès de l'esforç fet a la segona part, transformar el penal suposava avançar-se en el marcador i jugar amb més comoditat. Va ser Linda qui va agafar la responsabilitat de xutar i no va fallar. 1 a 2 i amb l'Espanyol atacant constantment.

A partir d'aquí el partit va ser molt emocionant ja que tots dos equips van tenir ocasions clares, Montse podria haver sentenciat però el seu xut des de l'esquerra va sortir massa creuat. En els últims minuts podria haver empatat el Bonaire en un xut des de la frontal que va marxar a l'esquerra de la porteria. Finalment, desprès de lluitar i patir en un partit irregular i aguantar els més de 5 minuts d'afegit l'àrbitre va xiular el final de l'encontre.

Amb aquests 3 punts el Femení C va demostrar que és un equip difícil de batre i que no és dona per vençut davant de les adversitats.

RCDE Femení C: Mireia, Gina, Cris, Anglada i Rius; Montse i Guiu; Sara Navarro i Rebe; Linda i Anna Pascual.
També van jugar: Monica, Altmann, De la Cruz, Mireia Randua.

Gols: De la Cruz (70') i Linda (75') de penal.

Incidències: Tot i la vaga convocada pels àrbitres es va disputar el partit ja que l'àrbitre es va presentar.