dilluns, 12 d’octubre del 2009

TRIOMF CLAR DEL FEMENÍ "A"
DAVANT UN LLUITADOR COLLERENSE



















RCDE Femení “A”: 3 – UD Collerense: 0

Compleixen:
El RCD Espanyol va vèncer a un Collerense que pels registres observats prèviament ja es tenia plena convicció que no seria ni el Valencia ni el Nástic de Tarragona i que vendria cara la seva pell, davant un Espanyol que amb el descans del Llevant s’ha col•locat líder provisional del grup (però amb un encontre més) esperant el importantíssim encontre davant el FC Barcelona, que pot deixar clares moltes coses.

Li va costar al conjunt d’Oscar Aja trencar la teranyina que el conjunt balear va muntar per assolir l’objectiu d’endur-se un punt (ja havia puntuat en Mallorca davant el Llevant).

L’Espanyol va formar d’inici amb Kenty com a gran novetat (ja hem vist bastants jugadores en el lateral dret en el poc que portem de competició), i va completar un bon encontre amb gol inclòs. Sara Monforte va jugar d’inici, quedant a la banqueta un cop més Marta Corredera, i sorprenentment Mery. Malgrat la curtedat d’efectius després de les baixes, la plantilla té suficientment qualitat com per que la titularitat estigui cara.

La primera gran ocasió de les espanyolistes va ser per Joana, que xuta creuat a la dreta de la portera Andrea.
L’Espanyol li costava arribar amb perill, però quan ho feia, era amb tanta claredat que el gol s’intuïa que no trigaria gaire en arribar; Pamela Conti té la millor ocasió de tot el primer temps, en controlar una pilota i encarar en l’u contra u a Andrea, però en el seu intent de xutar ras pel centre per sota les cames de la meta, aquesta cobreix i tanca qualsevol espai, amb bons reflexes.

A la segona ocasió, dins...
No errarà posteriorment Pamela Conti, quan arrancant amb la persecució d’una defensora, aquesta no pot impedir que l’italiana se’n vagi cap a porta, i encarant a Andrea, de xut ras ajustat al pal esquer (colpejant a la base per la part de dins), acabi significant el primer gol del partit.

Amb aquest marcador finalitzar el primer període. El Collerense no havia tingut cap oportunitat clara de gol tot i que havia llençat alguna falta i havia arribat en varies ocasions a les immediacions del àrea de càstig espanyolista, però la cobertura espanyolista resoldre les accions de les balears.

L’Espanyol va aconseguir el segon gol al elevar perfectament Pamela Conti la pilota a la sortida de la meta balear després de rebre una assistència de Sara Monforte. Amb el segon gol, el domini perico ja és evident i el conjunt balerar ja només espera no sortir golejat com altres equips de Sadrià, cosa que en efecte aconsegueix.

Marta Torrejón té l’ocasió de fer el tercer, en una pilota centrada en la que la defensora perica no pot rematar en condicions de cap en la mateixa boca de gol dins l’àrea petita.

Però el tercer caurà com a fruita madura, després que Kenti Robles culmini amb una gran definició davant la posició d’Andrea, una centrada des de la dreta.

L’Espanyol conscient de l’efecte de possibles empats en els gols-average, continua exercint una pressió abassegadora per tal d’aconseguir el màxim nombre de gols.
Sara Monforte amb un centre xut té la possibilitat de fer el quart. També les espanyolistes van pogué obtenir millor premi en una excel•lent jugada de Kenty pujant per la dreta, però la seva centrada a l’espai es tallada per una defensora abans que Raquel Corral hagués pogut controlar en molt bona situació.

Vero, amb una gran volea obliga a lluir-se a la portera del conjunt mallorquí, enviant a córner com bonament pot.
La darrera ocasió de les espanyolistes té lloc amb el llançament d’un servei de cantonada que prèviament a tocar l’esfèrica lleugerament la portera visitant acaba dins la porteria, però el col•legiat Calle Martínez, l’anul•la per acció punitiva sobre la meta d’alguna de les jugadores que van a anar al remat.

Tres punts per les espanyolistes en un encontre que es preveia complicat pel lluïment, i que les d’Oscar Aja resolgueren amb paciència, constància, i mostrant la seva millor qualitat. Ara després de l’aturada, i jornada de descans, espera la visita d’un Barcelona que sembla haver pres la mida en les darreres confrontacions al conjunt espanyolista.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Mariajo, Keni, Olga, Mart Torrejón, Ane, Meseguer, Míriam, Sara Monforte, Vero, Joana,i Pamela Conti.
Substitucions: Raquel Corral per Olga, m 46; Corredera per Conti, m. 62;Lara per Joana, m. 75; Marina per Mariajo, m. 75.

UD Collerense: Andrea, Esther, Virginia, Anita, M. Antonia, Eli, Patri, Carol, Tania, Pili Espadas, i Vidal.
Substitucions: Marga per Carol, m. 66; Ruth per Virginia, m. 71; Laura per Patri i Nuri per Eli, m. 80 respectivament.
Àrbitre: Raúl Martínez Calle, del comitè territorial català.

Gols: 1-0: Conti, m.26 ; 2-0: Conti, m.53 ; 3-0: Kenty, m.76

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Molt poc públic.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola blanc-i-blaus/ves:
va ser un partit díficil i complicat, pero l'Espanyol va demostrar que jugant sempre a guanyar amb gran esforç, es pot guanyar la superlliga, van ser
superiors al Collerense, però ja no va ser un partit de pallissa, com a altres equips.
Fins després.Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M