dilluns, 12 d’octubre del 2009

ALTRE GOLEJADA DEL FILIAL FEMENÍ (5-0)

RCDE Femení “B”: 5 – UD Collerense “B”: 0

Altre golejada del filial femení...

Aquest diumenge, el Femení B de Carlos Gómez va aconseguir el quart triomf de la temporada i la quarta golejada en vèncer per 5-0 al filial de la UD Collerense, resen ascendit a la categoria d’argent del futbol femení nacional.

Li va costar obrir el forat a les blanc-i-blaves que van gaudir de molt clares ocasions en el primer quart d’hora que no van saber transformar.

Ja als primers compassos del partit l’Espanyol B ja va posar en compromís al sistema defensiu de les balears, en varies jugades: Una penetració de Carla per la dreta, i Alexia de primera en carrera remata per sobre el travesser. La jugadora de Mollet va gaudir de la segona oportunitat rematant de cap a prop del pal dret.
El gol espanyolista ja va estar a punt de cantar-se en una excel·lent jugada de Sara Mérida que un cop més va quallar un gran partit, i la seva centrada es rematada per Alexia, i amb gran agilitat Inma salva el gol perico.

Mica a mica, el joc es va igualant, i el domini abassegador de les locals dona pas a uns moments en que el Collerense sembla treure’s de sobra l’atac constant de les espanyolistes e inclòs s’anima a travessar mig camp intentar arribar a les immediacions de Natàlia Pinto sense cap tipus de perill.

Brenda, lesionada ha de deixar el seu joc a Elena Fernández. Un xut de Fani, és a punt de donar l’ensurt en l’única jugada de perill de les balears. Amb el marcador inicial s’arriba al descans.

En el segon temps, les espanyolistes surten per feina, i ara no erraran davant porta. Sára Mérida culmina al minut dos de la repressa una jugada amb xut creuat que supera a la meta Inma. Aquest gol dona ales a les locals, que tan sols uns minuts després, deixen el partit solucionat amb un segon gol mitjançant Marta Yañez, que recull la passada des de la dreta, controla i dins l’àrea petita afusella a la portera mallorquina.

A partit d’aquests instants es succeeixen diverses accions clares de gol en les que perfectament l’Espanyol hagués pogut incrementar més el compte golejador: Una triangulació entre Sara Mérida, Marta Yañez que obre a Álexia, i aquesta té el gol en dues rematades (la primera treta per la portera i la segona per una defensora) a boca de canó, mentres que la jugada que continua acaba amb una centrada i el refús de Bea es apunt d’acabar introduint-se en la seva pròpia porta traient Estefa sota pals.

Altre llançament de les espanyolistes acaba amb el refús sota pals de la defensora Cloe. Marta Yañez de rematada de cap, torna a donar mostres de perill. Carla es marxa amb dos retalls i xuta blocant Inma.
El partit ja és un atac i gol de les catalanes, que volen més gols.

El tercer arriba quan Leticia des de la frontal xuta, rebota en Noe, desvia la trajectòria, i acaba dins la porteria pel cantó esquer. Una acció de mala fortuna per les balears.

Golás d’Alexia
El quart gol va ser d’una bellesa excepcional: Alexia controla i sorteja l’oposició de la defensora que la marca amb dos retalls, i xuta un potent i col·locat tret a l’escaire. Aquesta noia apunta ben alt...

Tindria altre ocasió Alexia, però aquest cop massa confiada en les seves possibilitats remata de xut creuat fora quan tenia al segon pal a Andrea de la Fuente, jugadora que va tenir els seus bons minuts amb el filial.
Sara Mérida ho provar des de fora l’àrea, sortint per sobre el travesser. En les darreres jugades l’Espanyol es va recrear i inclòs varen veure un túnel d’Alexia i varies jugades en les que l’equip de Carlos Gómez va ser una màquina de fer futbol.

Abans del cinquè gol, altre jugada en la que dos retalls d’Alexia deixen fora a la defensora que la cobria, i el remat que s’estavella en el cos de la portera mallorquina, acaba la pilota a pues de Mérida que xuta malament als núvols.

El gol que tancar el compte va ser obra de Ana Cris, que des de la frontal deixa anar una rematada ben col·locada.

Fitxa Tècnica:

RCDE Femení “B”: Natàlia, Ana Cris, Silvia Vila, Juliana, Sara García, Sara Mérida, Carla Gómez, Leticia, Alexia, Brenda, i Marta Yañez.
Substitucions: Eli Sivera per Brenda, m. 28; Andrea de la Fuente per Leticia, m. 65; Lara Gómez per Marta Yañez, m. 70.

UD Collerense “B”:
Inma, Maria, Viki, Cloe, Noe, Estefa, Rosita, Fani, Bea, Capo, Jessy. Suplents: Monica, Sandra, Maite, Sheila

Àrbitre:
Ferrero Masilla. Ha mostrat cartolina groga a Leticia, i a Rosita.

Gols: 1-0:Sara Mérida, m. 47; 2-0: Yañez, m. 51; 3-0: Leticia, m. 64; 4-0: Alexia, m. 74; 5-0: Ana Cris, m. 86.

Incidències: Camp Tres de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit corresponent a la cinquena jornada del grup tercer de Primera Nacional Femenina.