dimarts, 13 d’octubre del 2009

L'ALEVÍ "B",
HO BRODA (6-0)













RCDE Aleví B: “6” – CE Mercantil “B”: 0

Gran partit del Aleví “B”, que suma 3 de 3

Tercer triomf dels més petits de futbol onze, i amb una gran demostració de joc que va fer les delícies dels que vam presenciar el partit.

Els de Miguel Ángel Samprón van dominar en tot moment el partit a excepció dels primers cinc minuts que van correspondre per domini als de Sabadell, i inclòs van gaudir d’una clara ocasió de gol, però no va passar de simple anècdota, ja que molt aviat foren els espanyolistes qui s’avançaren en el marcador.

Al minut sis, Josep se’n va per la dreta superant el darrer defensa i davant la mitja sortida del porter el bat aconseguint el primer gol perico. Només trigarien tres minuts a deixar ja l’encontre enllestit amb un segon tant, obra de Guillem, quan amb una rematada des de la zona del punt de penal culmina una jugada de l’atac espanyolista.

Els gols van caient de manera inexorable, i tan sols dos minuts més tard, l’Espanyol fa el tercer mitjançant Arnau amb una esplèndida vaselina.
El Mercantil només s’acostà a les immediacions de l’àrea espanyolista en una jugada en la que Adrià es va llençar als peus del davanter. La defensa formada per Albert i Marc Balmes en l’eix i amb Jairo i Llinares en els laterals es va mostrar segura i contundent i pràcticament Adrià va ser un espectador de luxe d’un encontre en el que encara hi haurien més gols...

Abans del descans dues oportunitats per ampliar el resultat i dos gols més: Una passada de Josep a Arnau, i aquest estavella la pilota al cos del porter que cobreix bé, en l’u contra u. Una segona oportunitat, un llançament llunyà que el porter es llueix enviant a còrner.


Però amb el joc que exhibia el conjunt perico, era inevitable que arribessin més gols i aquest van caure, al minut 20 mitjançant Guillem, que engalta un potent xut des de la frontal i es cola per l’escaire; un bonic gol. I abans d’enfilar el camí dels vestidors, Arnau eleva a cinc la diferència en el marcador, després que un bon llançament no pugui evitar el porter el gol, ja que toca lleugerament l’esfèrica però amb la potència del xut, aquest acaba allotjant-se dins.

En el segon període, i el ritme baixar ostensiblement, en part lògicament per la contundència del marcador, i pel fort calor (malgrat estar a les alçades que ens trobem, puc donar fe de l’alta temperatura existent). Sampron va donar descans a alguns dels que havien disputat el primer període, i va fer sortir a tots els jugadors de camp que es trobaven a la banqueta.

Del segon temps poc ja ha explicar amb tot ja decidit: Una centrada perillosa de Barnils que arriba a línia de fons i que no troba rematador, o un xut d’Arnau per sobre el travesser.

En mig d’aquestes dues jugades, l’Espanyol va fer el sisè, tancant el compte golejador Marc Llinares, al aprofitar molt bé a metre i mig de la línia de gol, el refús del meta que no va pogué blocar un llançament de lliure directe a càrrec de Sergi García.
En les acaballes del matx, un gol anul•lat a Fode per situació anti-reglamentària, que amb tot s’ha de dir, que la jugada havia estat bastant maca.


RCD Espanyol Aleví B: Adrià; Jairo, Albert, Marc Balmes, Marc Llinares; Pol, Sergi; Josep, Guille, Joel; Arnau.
En el segon temps van jugar també: Dani Reina, Ismael, Marc Barnils, Dani Martín, Alejandro, i Fode.

Gols: 1-0: Josep, m. 6; 2-0: Guillem, m. 9; 3-0: Arnau, m. 11; 4-0: Guille, m. 20; 5-0: Arnau; 6-0: Marc Llinares, m. 42

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gracias Josep Maria por la cronica del partido,acertadisima por cierto,y las fotos muy buenas.

Parece ser que este año este equipo puede hacer una buena campaña,es importante que se le siga desde esta web.

Muchas gracias.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M