diumenge, 29 de novembre del 2009

L'ESPANYOL DESTROSSA A UN LLEVANT
QUE ENCAIXA UN MARCADOR DE TENNIS (6-0)























RCDE Femení “A”: 6 – Levante UDF: 0

HISTÒRIC!!!.

El RCD Espanyol Femení ha aconseguit un resultat d’escàndol en l’encontre que l’ha enfrontat al co-lider fins ara en el grup B, el Llevant, al que ha derrotat per un clar, contundent i si m’apureu curt, 6-0.

Les granotes que no han durat més que vint minuts sobre la gespa (el temps que el conjunt d’Oscar Aja anotés el segon) han donat una molt pobre imatge, i s’han anat esvaint del terreny de joc com el fum, acabant amb un festival blanc-i-blau que ha massacrat al conjunt de Rafael Aranda en un segon temps pletòric de les espanyolistes.

Premi per Sara Mérida, que ha jugat un Espanyol-Llevant

El partit començava amb l’alineació de les jugadores que havien sigut dubta per molèsties com eren la meta internacional Mariajo i la golejadora Pamela Conti. La sorpresa era l’alineació a la mitja punta de Sara Mérida, la jove jugadora del femení B.

La primera acció ofensiva ha estat un còrner molt tancat executat per Chola que ha tret amb els punys la portera brasilera Thais que ha tingut un dia de molta feina... Si be l’encontre semblava de tempteig amb major domini espanyolista, l’Espanyol ha estat letal en les arribades a porta.

Míriam obre la golejada

Una falta botada al minut 10; jugada d’estratègia amb força fortuna per part espanyolista, que fa que Míriam després d’un refús afuselli a Thais, en una acció en la que la cobertura blaugrana no va estar massa fina.

A la següent jugada de perill, l’Espanyol deixarà pràcticament sentenciat el matx i igualarà el gol-average amb el conjunt granota: Pamela Conti, màxima golejadora de l’equip amb onze dianes ja, engalta una volea a l’esquerra de la porteria, i creuada la clava superant a la portera brasilera del Llevant que veu com la bola colpejant a la fusta de l’escaire acaba dins: Imparable.

Tot i que l’entrenador llevantinista dona entrada a Alicia i Marivi quan veu que l’encontre se li escapa de les mans, i que les blaugranes avancen línies per intentat escurçar la desavantatge, serà l’Espanyol qui continuarà gaudint al contracop de les millors oportunitats. Un xut molt llunyà bota davant Thais Ribero i el bot de l’esfèrica és a punt de jugar-li una mala passada a la meta brasilera sortint per sobre el travesser.

L’Espanyol entra be per bandes, i una de les accions de Chola, la centrada es rematada per Mérida tal com li be, i la seva volea acaba per sobre el travesser; potser la bola que anava un pèl alta hagués sigut millor rematar-la amb el cap.
Vero, per l’esquerra es marxa de dues adversaris i la centrada enverinada obliga a enviar en el segon pal a María l’esfèrica a còrner estan a punt de marcar en pròpia porta.

El tercer gol no trigarà en arribar, i una acció de nou per l’esquerra de l’atac a càrrec de Vero, col•loca un centre d’or a Joana que aquest cop sí, de cap, anota un gol de molt bella factura i deixa el malastruc cara a porta de bastants jornades.

Amb aquest resultat contundent, i amb el gol-average també a favor, l’Espanyol surt en el segon temps amb la permuta a la línia d’atac de Mery per Pamela i amb un Llevant que acabarà sent una veritable caricatura d’equip.


Golejada sense pietat

Als pocs minuts de la represa, serà Mery qui engaltarà un xut creuat a mitja alçada rematant una centrada de Joana per la dreta.
Sense solució de continuïtat les ocasions van succeint-se, i els gols van caient: Així, Joana, repetirà en la seva sort i aconseguirà el cinquè després de fer-se amb una bola que no ha pogut rematar en condicions Mery dins l’àrea; La davantera gallega, afusellarà a plaer a Thais.

Aja dona entrada a Corredera i Sara Monforte (que acabarà patint un cop i necessitarà ser assistida –no està tenint sort amb les lesions la ex del Llevant- ). L’Espanyol tindrà una sèrie llarga d’ocasions molt clares en plena desbandada d’un Llevant trencat per tot arreu.


Moltes ocasions errades, lliuren al Llevant d'una golejada d'escàndol

Una centrada per l’esquerra és engaltada per Vero que deixa anar una magnífica volea, a la que Thais respon amb una gran intervenció enviant a còrner. Vero desaprofitarà un u contra u davant Thais, aguantant-li molt bé la meta brasilera. També Mery tindrà el sisè en les seves botes, però tant Naiara com Ruth eviten el gol quan la madrilenya no fa un bon control dins l’àrea, desprès d’una bona centrada de Corredera.
Raquel Corral que havia sortit feia poc disposarà d’un u contra u davant Thais, però la experimentada meta brasilera li cobrirà molt bé i acabarà rebutjant la rematada de l’espanyolista.

Una de les poques accions de les visitants, un xut de l’alemanya Pankratz que tapona molt bé una defensora espanyolista. El Llevant no ha existit en atac i Mariajo ha estat una espectadora més d’excepció durant gairebé tot l’encontre.
Marta Corredera tampoc ha encertat a superar a Thais quan s’ha marxat tota sola per velocitat i davant la portera li ha xutat a trencar però al ninot... Altre cop ha tingut Corredera el gol quan una bona paret per banda esquerra acaba amb centrada de Vero molt tancada, se li escapa la bola a Thais, i l’extrem espanyolista xuta de nou al cos de la portera.

D’estar més encertades les davanteres espanyolistes el marcador podia haver estat d’autèntic escàndol.
En les acaballes del matx, Veronica Boquete es marxa per velocitat tota sola i davant Thais, li creua ras la bola lluny del seu abast, aconseguint el sisè i definitiu gol que tanca una golejada històrica davant un Llevant vingut a menys.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Mariajo; Kenty, Ane, Marta Torrejón, Chola; Meseguer, Míriam; Joana, Sara Mérida i Vero; i Pamela Conti.
Substitucions: Mery per Pamela Conti, m. 46; Marta Corredera per Mérida i Sara Monforte per Joana, m. 50; Raquel Corral per Silvia Meseguer, m. 72.

UDF Levante: Thais; Maider, Sonia Prim, Ruth, María Fernández; Naiara, Anabel, Montse Tomé; Esther, Neus, i María Pérez.
Substitucions: Alicia per Esther, m. 21; Mariví per Anabel, m. 22; Leonie Pankratz per Naiara, m. 69; Sara Vicente per María Pérez, m. 72.

Àrbitre: Francisco José Pérez Bueno, del col•legi català.

Gols: 1-0: Míriam, m. 10; 2-0: Pamela Conti, m. 18; 3-0: Joana, m. 43; 4-0: Mery, m. 49; 5-0: Joana, m.56; 6-0: Vero, m. 87.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Cel molt ennuvolat, amb alguna roina molt minsa que no han impedit que s’hagi pogut gaudir del encontre. Públic dividit entre el partit del femení i el del Juvenil de Divisió d’Honor que disputava amb idèntic horari al Camp Principal.

Presència de seguidors llevantinistes que han animat al seu equip fins que el pes inexorable dels gols els han fet desistir en l’intent. Diverses ex jugadores del RCD Espanyol aprofitant que tenien jornada de descans en el seu equip com Sara Serna, Vanesa, Goretti, etc.

El conjunt d’Oscar Aja ha lluït pantaló blanc, amb la samarreta habitual blanc-i-blava.



.SUPERLLIGA, GRUP "A" PTS PJPG PE PP GFGC
1

ATHLETIC CLUB

2310721308
2

PRAINSA TR. ALCAINE

2310721202
3

REAL SOCIEDAD

20106222710
4

OVIEDO MODERNO

16105141211
5

S.D. LAGUNAK

15104331710
6

U.D. LAS PALMAS

710217928
7

EIBAR SAD

710217831
8

REAL VALLADOLID

210028326


.SUPERLLIGA GRUP "B" PTS PJPG PE PP GFGC
1

R.C.D. ESPANYOL

209621365
2

F.C. BARCELONA

198611193
3

U.D. LEVANTE

1795221611
4

U.D. COLLERENSE

1293331114
5

EUROMAT UE L'ESTARTIT

118323177
6

VALENCIA C.F.

59126924
7

GIMNÀSTIC TARRAGONA

08008246


SUPERLLIGA GRUP "C"PTS PJPG PE PP GFGC
1

RAYO VALLECANO

228710483
2

ATLÉTICO MADRID FÉM.

1996122712
3

SPORTING HUELVA

1896032716
4

A.D. TORREJÓN CF

1294052118
5

SEVILLA FC

1083141118
6

ATLÉTICO MÁLAGA

78215630
7

REAL JAEN

09009851


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola amic-gues:
Felicitats al RCD Espanyol que està demostrant que és el millor equip a la superlliga i que no té cap rival digne, ahir golejada merescuda i amb tantes ocassions que les periques podiem haver fet un marcador d'autèntic escàndol a les llevantinistes, tenim millor equip i som molt superior al Llevant.
Adéu.Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M