dilluns, 15 de març del 2010

ALTRE GOLEJADA DEL FEMENÍ "B" (7-0)

RCD Espanyol Femení “B”: 7 – Club At. Paguera: 0

Sense problemes davant el cuer...
Van ser set, però podien haver sigut molts més. Les de Carlos Gómez van estavellar quatre pilotes als pals de les porteries defensades pel cuer de la categoria, el balear At. Paguera, que va resistir molt millor del que a priori ens podíem imaginar durant el primer temps, caient per la lògica diferència de qualitat tècnica (abismal) entre els dos conjunts.

L’encontre que es va disputar al horari intempestiu de les 14:00 hores va tenir l’anècdota agradable del debut en el segon temps de la jugadora del femení “C” de la pedrera espanyolista Carla Borrás.

L’Espanyol B li costar foradar la porteria balear dotze minuts, fins que una passada com no, de la internacional Alexia Putelles (que s’incorpora avui a la selecció espanyola sub-17 altre cop), es rematada per Carla Gómez obrint la golejada.

Alexia va estavellar la primera pilota al travesser amb un xut des de la frontal tan sols quatre minuts després del primer gol. L’Espanyol mica a mica va anar posant setge a la porteria defensada (i ben defensada malgrat pugui semblar lo contrari pel marcador final) per la meta Cristina. Marta Yañez va errar un u contra u davant la meta balear en una de les moltes ocasions que les espanyolistes van errar en un encontre en el que l’únic atractiu era saber-ne quants serien capaç de marcar les espanyolistes per reduir la diferència del gol-average general amb el líder.

Brenda, per la dreta, es va marxar de la seva marcadora i va deixar anar un centre xut que va acabar també colpejant al travesser. Minuts després, la mateixa extrem perica, li va posar el gol en les botes a Marta Yañez, en una centrada a l’àrea petita, però la pitxixi espanyolista del B, de tan fàcil que ho tenia va rematar amb excés de confiança, fluix i mal dirigit, als dominis de la portera balear.

Passat l’equador del primer temps, una jugada en la que Yañez amb el cap supera la sortida de la portera, la pilota rebotada acaba a peus d’Alexia que tota sola i a plaer fa el segon gol.

La darrera jugada de perill espanyolista (el Paguera no va existir en atac no passant de mig camp pràcticament), va ser un tret d’Alexia que rebota en una defensora, recull el refús i la segona rematada es va estavellar en la base del pal esquer de la porteria balear. Tercer pal...

En el segon temps, va sortir Linda, i el debut de Carla Borrás, que precisament va estar apunt de pogué rematar una molt bona centrada de Brenda per la dreta. Tampoc Yañez va estar afortunada en una pilota en profunditat que li va servir Andrea Pereira.

Els minuts passaven i no es plasmava sobre el marcador la diferència tremenda de joc, ocasions i qualitat tècnica, fins que en el 57’ Alexia, de fort xut estableix el 3-0 amb la col•laboració aquest cop de la meta Cristina que en l’acció no va estar molt afortunada tocant la bola però acabant aquesta dins.

Elena Fernández de lliure directe des d’uns 25 metres enviar l’esfèrica a l’escaire dreta de la porteria, fent el quart.
El cinquè obra d’Andrea Pereira (que ahir va jugar de mig centre, ja que Juliana i Sara eren les dues centrals), al rematar perfectament en el minut 73. El sisè obra de Marta Yañez en jugada iniciada per Alexia en profunditat a Carla Borrás i l’esquerrana va col•locar un precís centre per que la golejadora espanyolista incrementés l’avantatge espanyolista.

En el tram final del matx, una centrada d’Alexia es rematada per Marta Yañez de cap al segon pal a plaer. Abans, Elena amb un xut des de trenta metres va obligar a lluir-se a la portera Cristina amb una gran intervenció enviant a còrner.

En els compassos finals, l’Espanyol bolcat a l’àrea visitant va intentar augmentar el compte per reduir el gol-average davant el Sant Gabriel, però ja no es va moure més el marcador malgrat una centrada xut de Linda un pèl massa creuada, o una centrada d’Alexia que rebutjar una defensora en el segon pal a còrner. Tampoc Anna Cris amb un llançament bombejat enverinat va pogué sorprendre a la meta balear que va blocar. En el darrer sospir, un xut de Brenda des de gairebé trenta metres va acabar al pal dret.

RCD Espanyol Fem.“B”: Natàlia, Lara, Juliana, Sara García, Silvia Vila; Andrea Pereira, Elena; Brenda, Carla, Alexia; i Marta Yañez.
Substitucions: Linda per Silvia Vila, m. 46; Carla Borrás per Carla Gómez, m. 46; Anna Cris per Juliana, m. 58.

Club At. Paguera: Cristina, Cintia, Mada, Noelia, Aranxa, Lorena, Ana, Fernández, Inma, Reyes i Celes.
Substitucions: Sandra per Inma, m. 32; Eva per Lorena, m. 55; Yaiza per Fernández, m. 62.

Àrbitre: Albert Ávalos Martos, del comitè territorial català, delegació de l’Anoia. Va mostrar dues cartolines grogues, una per cada equip; a Mada, en el 63’ i per part local a Elena, en el 86.

Gols: 1-0: Carla Gómez, m. 12; 2-0: Alexia, m. 26; 3-0: Alexia, m. 57; 4-0: Elena, m. 63; 5-0: Andrea Pereira, m. 73; 6-0: Marta Yañez, m. 77; 7-0: Marta Yañez, m. 84.

Incidències: Jornada 21ena de Primera Nacional Femenina. Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Molt poc públic debut a l’horari en que es va disputar l’encontre. Temps assolellat i temperatura alta tenint en compte els dies que hem passat darrerament.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA, G. 3er.