GOLEJADA DEL CADET "A"
DAVANT LA F. ESP. MATARÓ

RCDE Cadet “A”: 7 – F. Priv. Esp. Mataró: 1

Triomf clar davant el cuer.
El RCD Espanyol Cadet “A” va vèncer al cuer per 7-1 confirmant la millora experimentada en el darrer encontre en el que havia vençut a domicili al Cornellà i va sumar un nou triomf en el que Manel va ser el protagonista al anotar un hat-trick.

La novetat en l’alineació va ser la inclusió del central andalús Rubén com a lateral esquerrà. La primera ocasió pels espanyolistes, un servei de còrner que remata de cap Albarrrán fora en els primers instants de joc.

La Fundació Mataró va intentar sorprendre al minut 7 de joc en un ràpid contracop en el que el meta José va evitar el gol amb una gran intervenció. L’Espanyol va disposar d’una clara ocasió en un servei de cantonada executat per Luis des de l’esquerra al minut 24 que Rubén incorporat a l’atac remata de cap colpejant al travesser.

Després d’una fase de més igualada, l’Espanyol mica a mica va anar imposant la seva lògica superioritat tècnica i va començar a posar setge a la porteria mataronina, gaudint de diverses ocasions com una centrada d’Oscar Medina que talla un defensor dins l’àrea petita avançant-se llençant-se a terra, o una pilota recuperada per Adrián que li roba la cartera al seu adversari se l’emporta amb el cap però la seva rematada forta, surt desviada a l’esquerra del porter.

Al minut 35, Oscar Medina rematant de manera poc ortodoxa però molt efectiva, acaba endinsant l’esfèrica a la porteria mataronina obrint el camí de la golejada. Tan sols un minut i escaig posteriorment, Manel rep a la dreta de l‘àrea, i amb un xut potent i col•locat supera l’estirada inútil del meta visitant, establint el 2-0 en que s’arribaria al descans.

En el segon temps no va haver-hi color i l’Espanyol va emprendre la golejada als deu minuts de la represa quan Oscar assisteix a l’esquerra a Luis, i aquest xuta molt bé ras, anotant el tercer. Sis minuts després, una centrada per la dreta d’Adrián Ruiz i el dorsal número 3 de la Fundació en el seu intent de tallar l’esfèrica se la introdueix en la seva pròpia porta.

El Mataró s’acaba d’enfonsar amb aquesta jugada i tan sols dos minuts després, en jugada del davanter Oscar Medina que recupera una esfèrica, centra al segon pal i Jaffar que feia uns minuts havia sortit al terreny de joc, remata de cap la centrada passada, al fons de la porteria.

Mesa amb una mitja volea va estar a punt de fer el sisè, sortint prop del pal, la pilota. Seria el conjunt de la Fundació qui escurçaria distàncies anotant un preciós gol de falta directe que colpeja al travesser i acaba entrant en la porteria espanyolista.

Però l’Espanyol torna a establir les diferències quan en poc més de dos minuts anota els dos darrers gols del partit amb una jugada de Jaffar per l’extrem dret que passa a Manel i aquest remata fent el sisè i finalment en una jugada en la que Jaffar xuta malament, rebutja el porter en curt, i Manel molt atent i seguint la jugada marca a plaer en la boca de gol.
Encara hi hauria una jugada en els darrers instants en que a una centrada no arriba Javi per molt poc.

RCD Espanyol: José, Albarrán, Pifa, Ríos, Rubén, Mesa, Adriàn, Manel, Oscar Medina, Luis Vioqué, i Javi.
Substitucions: Paul i Jaffar en el minut 51 per Manel i Luis. Posteriorment, Manel per Oscar, m. 72.

Gols: 1-0: Oscar Medina, m.35; 2-0: Manel, m. 36; 3-0: Luis, m. 50; 4-0: pròpia porta, m.58; 5-0: Jaffar, m.60; 5-1: m.77; 6-1: Manel, m. 78; 7-1: Manel, m. 79.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre corresponent a la 22ena. jornada de lliga de Divisió d’Honor Cadet. Tarda