GOLEJADA DEL INFANTIL
DAVANT EL NÀSTIC (6-0)

RCD Espanyol Infantil “A”: 6 – Club Gimnàstic Tarragona: 0

Torna l’Infantil al bon joc
El conjunt de Jacint Magrinyà va superar amb contundència al Gimnàstic de Tarragona en partit disputat dissabte passat a la tarda, a la Ciutat Esportiva de Sadrià, per 6-0 amb hat trick de Mula.

Un gol de Mula en el minut deu obrir el marcador en una jugada en la que el davanter espanyolista superar al porter visitant amb un xut en paràbola per l’escaire.
La rèplica va ser una rematada del Nàstic que va passar fregant el pal.

Però l’Espanyol aquesta ocasió no va estar d’històries i en la següent jugada va enllestir l’encontre amb una centrada per l’esquerra de Moha que va rematar el menut Marc Roca rebotant en un defensor i acabant l’esfèrica allotjant-se dins.

Els locals van pogué ampliar el marcador en una jugada en la que Lauren no va fer un bon control dins l’àrea després d’una jugada individual molt bona de Mula que es va marxar de dos adversaris, o en una jugada en la que una bola en profunditat de Mesa a Lauren però de nou el extrem dret espanyolista fa un deficient control i no pot rematar donant temps al porter del Nàstic.

Els darrers minuts del primer temps van ser de domini visitant, davant un Espanyol més replegat al seu propi camp. Va gaudir d’una ocasió fruït d’una indecisió entre el porter i un defensor espanyolista acabant traient el central Agustí sota pals.

En el segon temps Torito (que havia sortit feia uns instants) es a punt de marcar el tercer amb un xut després de ser assistit per Mula; l’obús ras i en carrera des de la frontal es rebutjada pel porter del Nàstic que la desvia amb el peu.

Però el tercer acabar arribant al equador del segon període. Una pujada del lateral dret Solanelles, retalla per dins al defensor i centrant en curt, Alfredo, (que també s’havia incorporat feia uns minuts), a la mitja volta xuta a l’escaire, potent, marcant un gol de molt bella factura.

Un xut creuat de Torito se’n va fora sortint lliscant el pal esquer de la porteria tarragonina. El quart arriba mitjançant Mula, quan a la mitja volta xuta a l’escaire en acció similar al anterior gol, també molt maco.

En el tram final de partit, l’Espanyol farà pujar al marcador el cinquè després que una passada de Solanelles en profunditat a Torito, i aquest tot sol obté el premi desitjat al rematar a plaer superant al porter totalment venut.

A part d’un tret del canari Alfredo que es marxa alt, l’Espanyol tornaria a arribar amb perill a l’àrea tarragonina a falta de dos minuts pels 70 reglamentaris, quan Mula és objecte d’un clar penal que ell mateix s’encarrega de transformat amb xut alt i col•locat que fa impossible qualsevol intent del meta visitant.