dijous, 18 de març del 2010

L'ALEVÍ "B" CONTINUA
GOLEJANT AMB PAS FERM

RCDE Aleví “B”: 4 – CE Europa: 1

El RCD Espanyol Aleví “B” continua amb pas ferm en el seu camí cap el títol de lliga del grup segon de Preferent Aleví, sense que hi hagi rival que pugui frenar al equip de Miguel Ángel Samprón que encadena ja la dotzena victòria consecutiva en partit de lliga.

Dissabte es va desfer del CE Europa al que li va resultar impossible perforar la porteria en el primer temps tot i les nombroses ocasions de gol. En el segon temps després de posar-se per davant amb dos gols els locals, els de Gràcia van acostar-se en el marcador (2-1), però de nou els espanyolistes van posar terra pel mig i van engrandir la diferència fins el 4-1 definitiu.

Ja al primer minut de joc l’Espanyol va estar a punt de marcar mitjançant una internada de Fode per l’esquerra que no va arribar ningú a rematar la seva passada de la mort.
Després d’una fase de domini espanyolista però sense ocasions de gol, els visitants en un contracop van estar a punt de donar l’ensurt, però Alex Vega ho va impedir llençant-se als peus del davanter en una jugada de molt perill.

L’Espanyol va reaccionar, i va començar a tancar en l’àrea al conjunt visitant i va gaudir de les ocasions més clares: Una passada en profunditat a Fode, i aquest dribla al porter, i remata després de superar al porter, ras, tocant lleugerament un defensor i la pilota acaba estavellant-se a la base del pal dret; la jugada continua i el refús de la fusta li cau a Arnau que xuta i torna a treure un defensor sota pals.

Una rematada creuada de Josep la treu amb el peu el porter amb molts reflexes. El mig del camp (Martín, Sergi) es imposava clarament i la cobertura perica no tenia gens de treball. L’únic que faltava el gol, i aquest es resistia. Una pilota en profunditat a Guillem i la rematada torna a ser rebutjada amb el peu pel porter sense que Fode que creua a mitja alçada fora, encerti amb la porteria. Un xut de Sergi, surt fregant el travesser en els darrers compassos del primer temps. I la darrera acció, una combinació entre Arnau i Fode, que acaba amb centre d’aquest darrer i a la mitja volta Guillem remata rebutjant a còrner el porter visitant.

En el segon temps, els pertinents canvis lògics de cada partit, i tant ràpid com es centra de mig camp, al minut i pocs segons, arriba el primer gol espanyolista en una centrada de Joel per l’esquerra (que havia sortit després del descans), i remata Dani Reina de cap inapel·lable.

Tindria oportunitats per fer el segon el conjunt de Miguel Ángel Samprón, com un centre xut desviat de Ismael després d’una obertura a l’espai de Joel, o una rematada de Dani al travesser en un xut a boca de canó, fins que en el minut 41’, Marc Llinares fa pujar el segon tot i que el porter toca l’esfèrica però no pot impedir que l’Espanyol aconsegueixi el segon.

Vuit minuts després, el conjunt escapulat reduiria distàncies després d’una errada de Ismael, que aprofita l’equip de Gràcia en una acció ràpida per superar la sortida del meta espanyolista i creuant-li la bola lluny del seu abast.

Fode sentenciaria l’encontre quan en una clàssica acció seva, supera amb un bon retall la sortida del porter i creuat marca a plaer. En els darrers instants del partit, Arnau obrirà a l’espai a Joel qui driblant al porter xutarà en acció similar a l’anterior i li creurà la pilota marcant a porta buida el definitiu quart gol.

RCD Espanyol: Alex Vega, Dani Reina, Marc Balmes, Marc Llinares, Albert, Dani Martín, Josep, Sergi, Arnau, Guillem, i Fode.
Substitucions: En el segon temps van sortir Jairo, Marc Barnils, Ismael, Pol, i Joel.

Gols: 1-0: Dani Reina, m. 31; 2-0: Marc Llinares, m. 41; 2-1, m. 49; 3-1: Fode, m. 54; 4-1: Joel, m. 60.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit jugat el passat dissabte corresponent a la jornada 23 del campionat de lliga de Preferent Aleví