dijous, 22 d’abril del 2010

AVUI RIPOLLET...
LA NOVA AMBAIXADA PERICA AL VALLÈS







(Centre Cultural de Ripollet; Vallès Oriental: Josep Maria)

Aquest vespre hem volgut estar fent costat als companys penyístes de la jove ambaixada vallesana de Ripollet. La Penya Espanyolista de Ripollet es va crear l’any passat tenint a Joan Miralles i Fco. Javier Tapia (president i vicepresident) els seus dos promotors. Oficialment va iniciar com a penya legalitzada aquest 2010 i va participar amb Pericos de Montmeló en la recollida de joguines que organitza la PBB de Montcada i Reixac.

Aquest tercer acte social (segon col•loqui organitzat en el Centre Cultural a la Rambla Sant Jordi) ha comptat amb la presència de representació de les penyes veïnes de Cerdanyola del Vallès i de Montcada i Reixac i encapçalades pels seus respectius presidents Juanjo Fernández i David Gerboles. També la GPE Manigua ha estat representada en l’acte.

Al marge dels ja clàssics Sergio Fidalgo i Lluis Recasens (en aquest tour per diferents ambaixades publicitant la seva oferta literària i participant en el col•loqui posterior), em tingut la presència de la mediàtica presentadora de Hat Trick Espanyol, Raquel Mateos, ja que resideix a Cerdanyola del Vallès.

Després de la introducció del President de la Penya Espanyolista de Ripollet, senyor Joan Miralles, han anat dirigint-se als presents, la resta de membres mencionats, Raquel, Lluis i Sergio. Els assistents que ho han desitjat han preguntat sobre temes de l’actualitat espanyolista candents i ha finalitzat amb les dedicatòries dels exemplars que s’han adquirit per part dels presents.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M