L'ALEVI "B", DISSABTE,
POT ALÇAR-SE AMB EL TÍTOL

RCD Espanyol Aleví “B": 8 – E.F. Sant Feliu Guixols: 0

A un pas del títol

El RCD Espanyol Aleví B va golejar a l’Escola de F. Sant Feliu de Guixols en un encontre sense historia en el que els de Miguel Ángel Samprón van aconseguir el setze triomf consecutiu i van continuar una setmana més invictes en aquest campionat que ben aviat s’adjudicaran ja que a falta de quatre jornades per cloure, avantatgen en 14 punts al segon classificat, la UE Sant Andreu “A”, que té un encontre pendent per disputar el proper 29 d’Abril, precisament davant el rival que aquest dissabte els espanyolistes van derrotar.

Dissabte a partir de les 16:00 hores al Mpal. de Las Palmeras, a Terrassa, el conjunt espanyolista pot alçar-se de manera matemàtica amb el primer títol de lliga del futbol base blanc-i-blau d’enguany. N’hi haurà prou amb un punt que els de Miguel Angel Samprón treguin davant el Jàbac i Terrassa.

En quant a l’encontre de dissabte passat, domini total i absolut dels locals. Al minut tres, Arnau aprofitant una passada en profunditat i superant al porter remata al fons de la porteria inaugurant el marcador per la via ràpida.

La segona arribada a porta amb perill, el segon gol que li cau al conjunt de la Selva: Una assistència de Fode a Arnau que elevant la pilota davant la mitja sortida del porter, aconsegueix marcar el segon del seu compte particular i de l’equip espanyolista.

L’Espanyol va continuar atacant i a punt va estar Josep d’aprofitar una passada en profunditat d’Arnau que el porter visitant va aconseguir avançar-se llençant-se a terra.
El tercer gol va ser obra de Sergi, quan una passada en profunditat la recull el migcentre espanyolista i superant la sortida del porter li creua amb remat ras.

El quart podia haver arribat amb un llançament de Joel de lliure directe que es va estavellar al travesser; la jugada va continuar i Fode aprofitant-se d’un dels refusos, xuta i per alt aconsegueix marcar. El rival, no va passar de mig camp ni una sola ocasió, convertint-se l’encontre en un atac i gol en aquest primer temps.

En el segon període, canvis lògics, amb 4-0 per que surtin la resta de companys que formaven la banqueta en aquesta ocasió, i triple ocasió en la boca de gol entre Arnau, Joel qui per dues ocasions no encerta amb la porteria en mig d’un embolic.

El primer xut visitant va ser als vuit minuts del segon període; un contracop conduït pel dorsal 10 que va finalitzar amb un tret fàcil pel meta espanyolista. L’Espanyol continua atacant i després de rebre una excel•lent passada, Arnau fa el cinquè gol.

Pol, que havia sortit al segon temps, fa pujar el sisè amb un llançament suau trobant-se lliure de marca. El setè gol obra de Josep que remata a la boca de gol una jugada d’Arnau per la dreta. El darrer gol espanyolista, obra de Pol, amb un gran xut des de la frontal cinc minuts abans de la fi del partit.

Encara el marcador podia haver estat més ampli, ja que el conjunt local va gaudir d’ocasions molt clares, com una d’Arnau que va rebre en safata de plata una passada de la mort de Josep, però el trigolejador espanyolista es va entretinar massa, o una mitja volta de Fode tot sol que va errar. En els darrers intants, un xut d’Arnau creuat ajustat al pal dret, i una passada d’Albert al propi Arnau que remata blocant el meta visitant.

RCD Espanyol: Alex Vega, Dani Reina, Marc Balmes, Joel, Albert, Dani, Josep, Sergi, Arnau, Guillem i Fode.
Subsitucions: Jairo, Ismael, Balmes, i Pol van sortir en el minut 31 (segon període) per Albert, Josep, Guillem i Fode. En el minut 45, els quatre jugadors substituïts van tornar a incorporar-se al joc.

Gols: 1-0: Arnau, m. 3; 2-0: Arnau, m. 13; 3-0: Fode, m. 27; 4-0: Sergi, m. 30; 5-0: Arnau, m. 41; 6-0: Pol, m. 44; 7-0: Josep, m. 52; 8-0: Pol, m. 56

Incidències: Ciutat Esportiva de Sadrià, camp tercer. Jornada 26ena del campionat de Lliga Preferent Aleví, en el seu grup segon. Temps assolellat.

CLASSIFICACIÓ LLIGA PREFERENT ALEVÍ G. 2on.