dissabte, 24 d’abril del 2010

FUTBOL 7 FEMENÍ












RCD Espanyol Infantil “A” Fem: 1 – CE Sant Gabriel: 1

Sempre un Espanyol – San Gabriel és un partit amb majúscules en futbol femení i molt més en futbol 7 femení. Diumenge passat en el camp de F-7 de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià va tenir lloc aquest encontre amb motiu de la segona jornada del Torneig Complementari de Primera Divisió en categoria Infantil-Aleví Femenina.

Va ser un encontre en el que les espanyolistes marcaren en el primer temps, i el conjunt visitant va empatar en el segon en el que al seu tram final les locals pagaren l’esforç realitzat; partit en el que va debutar en el conjunt de Fran López, la jugadora del Infantil-Alevín B, Ruth Eguilar, que a bon segur no va tenir millor ocasió per que la seva felicitat fos complerta, que hores després del brillant derbi que l’Espanyol masculí va empatar davant el FCB a Cornellà-El Prat, per una perica de soca-rel com ella...

RCD Espanyol: Alba, Queralt, Laia, Jeni, Eulalia, Ruth (inf B), Judith, Aranzazu, Claudia, Cathaysa, Carla, Maria i Irina. Gol: Judith.



RCD Espanyol Benjamí-Prebenjamí Fem.: 4 – CE Sant Gabriel: 1

Les més petites, si van pogué derrotar 4-1 al CE Sant Gabriel que en la lliga regular no havia perdut cap partit, - tan sols havia cedit un empat i precisament a Sadrià - després d’arribar al final del primer temps amb la igualada inicial a zero gols. En el segon temps, les espanyolistes completaren uns minuts brillants decantant la balança al seu costat en un gran partit.
RCD Espanyol: Pili, Sandra, Laura, Mireia, Naiara, Cristal, Claudia (Biss), Anna, Cristina, Nicole, Maria, Andrea i Luisa. Gols: Anna (2), Naiara i Nicole.




FC Santboià: 3 – RCDE Infantil-Aleví “B” Fem: 2

Per la seva part el conjunt de Jose Manuel Reina va perdre en el seu desplaçament a Sant Boi. Amb un fluix primer temps, i un segon període en el que no es van aprofitar les ocasions hagudes, i li va ser impossible remuntar el marcador advers.
RCD Espanyol: Judith, Llaia, Cris, Paula, Samantha, Meri, Georgina, Ruth, Marta, Chari, Andrea, Natalia, i Celia
Gols: Celia, Andrea .




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M