dijous, 22 d’abril del 2010

EXPOSICIÓ A LA PENYA B.B. DE SABADELL
I POSTERIOR COL·LOQUI - DEBAT


HA MORT JUAN ANTONIO SAMARANCH, SOCI 36 DEL RCD ESPANYOL i FUNDADOR, JUGADOR, ENTRENADOR I DELEGAT DE LA SECCIÓ VICTORIOSA D'HOQUEI PATINS. DESCANSI EN PAU.

















(Seu Social de la PBB de Sabadell; Centre Aragonès de Sabadell; Josep Maria)

Exposició a la Penya Blanc i Blava de Sabadell

Aquesta tarda - vespre ha tingut lloc a la seu social de la Penya Blanc-i-Blava de Sabadell situada al C/Rosales de la capital vallesana, una exposició d’obres literàries del RCD Espanyol, recopilació de revistes, clauers, publicacions de totes les èpoques i videos dels moments més històrics del conjunt perico.

Aquí teniu les fotografies del divers material exposat pels espanyolistes que han visitat i han gaudit amb tot aquest material perico.


I després... Col·loqui!!!







... Col·loqui sobre la historia del RCD Espanyol des dels seus orígens, la contraposició d’un club que té aquest nom per ser fundat per espanyols, catalans de la universitat, enfrontat al suïs Gamper i el seu club de jugadors estrangers ... Els anys vint amb la construcció de Sarrià, la fallida de l’empresa constructora, el mític Ricardo Zamora, la Copa del 1929, la Copa del 1940, els enfrontaments entre les famílies amb els terrenys de Sarrià com a fons, etc.

Una reflexió sobre la història perica amb els seus moments bons i altres menys bons i anècdotes, relació amb els mitjans de comunicació, TV3 i la premsa barcelonista, l’etapa Dani amb les seves llums i ombres, el museu del RCD Espanyol, la no sempre “glòria als herois”, Cornellà-El Prat i les noves possibilitats econòmiques que se li obren a l’entitat, ... En definitiva, una interessant conversa amb Manuel C. Cánovas i Jordi Puyaltó, que s’ha fet molt curta entre els presents, interpel·lant als ponents i expressant les seves opinions i preguntes sobre els temes exposats.

Posteriorment, s’ha incorporat Sergio Fidalgo al col·loqui com a autor del darrer llibre “La historia del RCDE en Còmic” i el dibuixant Lluis Recasens “L’avi”.
Amb un pica-pica i un refrigeri pels assistents a l’acte, ha finalitzat aquest esdeveniment perico a Sabadell.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M