dimarts, 20 d’abril del 2010

EL CADET VA TORNAR A SADRIÀ
AMB CLARA VICTÒRIA (3-0)

RCD Espanyol Cadet “A”: 3 – EF Gavà: 0

El RCD Espanyol Cadet "A", va vèncer a l’escola de Futbol Gavà per 3-0, davant el primer rival que en la primera volta es va deixar punts el conjunt espanyolista, tallant-li la ratxa inicial de triomfs blanc-i-blaus.

En aquesta ocasió la superioritat espanyolista va quedar manifesta en un encontre dominat des del primer moment fins el darrer instant. La primera ocasió espanyolista va ser un xut d’Oscar Medina que va sortir creuat a l’esquerra del porter. Als espanyolistes li va costar doblegar al conjunt visitant que es va defensar bé en els primers minuts, tapant bé els espais.

Al minut 17, Javi per la lateral dreta de l’àrea es marxa de dos adversaris i centra donant-li la passada de la mort a Oscar Medina que marca amb rematada botant a terra, ajustat al pal dret.

L’Espanyol va pogué sentenciar el partit quan Luis per l’altre banda li va passar en profunditat a Javi que tot sol, va xutar fora a la dreta del porter.

En el segon temps, l’Espanyol va imposar-se de manera molt més clara i va arribar amb més perill a mida que el Gavà va pagar l’esforç del primer temps. Als quatre de la represa, un xut de Manel potent però un pèl desviat va sortir per sobre el travesser.

Després de varis intents – Javi en jugada personal i Albarran en centre xut fregant la creueta – l’Espanyol va tenir una ocasió molt clara a peus d’Adrian Ruiz qui recull un rebot dins l’àrea i tot sol davant el meta visitant, remata a plaer, al peu del guardameta.

Una penetració d’Aitor per banda esquerra acaba amb un centre que remata el jugador del Cadet B Jaffar (que acabava de sortir) de primera buscant l’escaire, sortint a molt poc de l’escaire.

A cinc minuts del final, per fi l’Espanyol enllesteix l’encontre quan Adrian Ruiz rep en profunditat i sorteja la sortida del porter que li aguanta molt bé, li fa perdre molt angle, però gairebé a menys d’un metre de la línia de fons, aconsegueix rematar suau i ras, al fons de la porteria buida.

En el primer minut de l’afegit, Jaffar en contracop supera la sortida del porter i amb una bona definició, fa el tercer i definitiu gol del equip de Fran Navarro. Dimecres, jugarà el partit endarrerit davant el Barri Stes. Creus, ajornat en el seu dia.

RCD Espanyol: August, Albarrán, Ríos, Pifa, Aitor, Mesa, Javi, Manel, Oscar Medina, Luis i Adrián Ruiz.
Substitucions: Paul per Oscar Medina i Coco per Manel, m. 58. Jaffar per Adrián Ruiz, m. 69.

Gols: 1-0; Oscar Medina, m. 17; 2-0: Adrian Ruiz, m. 75; 3-0: Jaffar, m. 81.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Partit disputat a la matinal de diumenge, amb cel cobert, ennuvolat i temperatura suau.