dimecres, 28 d’abril del 2010

FUTBOL 7: EL BENJAMÍ SENTÈNCIA
DERROTANT AL BARCELONA A DOMICILI (1-3)

Foto d'arxiu.

FC Barcelona: 1 - RCD Espanyol Benjamí "A": 3

El Benjamí “A” del RCD Espanyol va derrotar al FC Barcelona en encontre disputat diumenge a la Ciutat Esportiva Gamper en Sant Joan Despí per 1-3. Els espanyolistes es van avançar amb un gol en el primer temps obra de Víctor i en el segon temps amb dos gols més (Dani i Víctor) van sentenciar l’encontre. El gol barcelonista va ser aconseguit al transformar una pena màxima concedida pel col•legiat que molts pocs van veure...

Amb aquest triomf, el conjunt de David Fernández encapçala la classificació augmentant la seva diferència amb el segon classificat, els barcelonistes, a cinc punts més gol-average a falta de tres jornades per acabar el campionat.




RCDE Benjamí “B”: 3 – UE Sant Andreu: 1

El Benjamí de Josep Ma. Roma va vèncer al Benjamí A del club quatribarrat amb dos gols de Máxim i un d’Adri. Aquesta propera jornada, no tindrà partit oficial de lliga ja que es va avançar al febrer per pogué participar en el Torneig MIC Football de F-7.











Golejades del Benjamí "C" i Prebenjamí

En altres encontres de Futbol 7 , el RCDE Benjamí “C” va derrotar en partit disputat en la Ciutat Esportiva, a la Unificació Llefià per un contundent 9-0, mentre que el Prebenjamí es va desfer de la Fundació Júpiter CF per un no menys rotund, 1-11 amb gols de Oriol 5, Illaix 3. Gerard 2 i Ruben.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M