dissabte, 1 de maig del 2010

DEMÀ AL TERESA RIVERO:
PRIMER ASSALT, PER LA SUPERLLIGA



Caixa o faixa.

El RCD Espanyol es juga el títol de la Superlliga Femenina en dos encontres a cara o creu davant el vigent campió de la Superlliga, el Rayo Vallecano i principal favorit a tenor del pressupost i fitxatges realitzats aquesta temporada.

El conjunt d’Oscar Aja ha finalitzat la segona fase de la lliga, en primera posició i per tant tindrà el factor camp a favor en el partit de tornada, el proper 9 de Maig a la Ciutat Esportiva de Sadrià.

El tècnic espanyolista podrà comptar per l’encontre de demà amb tot el planter a excepció de les dues lesionades, Raquel Corral (que ja s’exercita amb carrera continua) i la portera Marina Marimón.

Els darrers precedents hi ha resultats per tots els gustos. L’últim, a la jornada 12ena de la segona fase, derrota espanyolista 2-3 a Sadrià. A la primera volta, victòria espanyolista 0-2 a Vallecas. La passada temporada, idèntic: Victòria de les blanc-i-blaves a Ntra. Sra. De la Torre 0-1, i mateix guarismes a Sadrià a favor de les vallecanes. Això en Superlliga, per que al final de la temporada, el sorteig de les semifinals de la Copa de la Reina va fer que en una “final avançada” ambdós conjunts s’enfrontessin buscant un bitllet per la final. En aquella ocasió la fortuna va somriure a les espanyolistes que després de perdre 4-2 a Madrid, i remuntar l’eliminatòria vencent 3-1 a Sadrià i classificant-se pel doble valor dels gols en camp contrari.

Les noies no estaran soles al Teresa Rivero ja que al marge dels aficionats pericos que puguin desplaçar-se per veure l’encontre, s’espera que la Penya Espanyolista de Madrid hi estigui present fent costat a les noies d’Oscar Aja.

El partit de demà donarà començament a les 12:00 hores, i serà retransmès en diferit per per Teledeporte a les 15:00 hores i pel Canal 33 a les 14:00 s’oferirà un ampli resum, o al menys això està anunciat...

El matx, serà xiulat per Santiago Cuesta Ferreiro assistit per Oliver Otero Cañas i Dámaso Cuesta Ferreiro com a jutges auxiliars; tots ells, del comitè territorial madrileny.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M