dissabte, 1 de maig del 2010

PARTIT MARCAT PER LES BAIXES



Fotos d'arxiu. (Az i Amat)

Aquesta tarda vespre a partir de les 20:00 hores i amb arbitratge de Carlos Delgado Ferreiro del col·legi basc, el RCD Espanyol rep a l’Estadi de Cornellà – El Prat al Valencia CF amb l’objectiu de sumar un triomf que el permeti obtenir una classificació més digne al final d’aquest campionat, deixant enllestida matemàticament la salvació.

El partit ve dominat per les baixes importants d’ambdós conjunts. Per part espanyolista, Mauricio Pochettino s’ha vist en l’obligació de convocar a dos jugadors del filial com son Jordi Amat i Azrack. Es dona la circumstància que el filial es juga a Logroño les opcions de salvar-se sense tenir que jugar la promoció i aquest fet ha sigut determinant a l’hora que el tècnic hispano-argentí no hagi convocat a jugadors que contessin en l’onze titular d’Oscar Perarnau, ja que Azrack no ve sent titular al filial blanc-i-blau i Jordi Amat és el tercer central en les darreres jornades mentre juguen de sortida Guillem Savall i Tito en l’eix de la cobertura del B.

Els convocats per Mauricio son: Kameni, Cristian Álvarez com a porters, Roncaglia, Amat, Víctor Ruiz, Didac Vila, David García, i Pillud com a defenses, Moisés, Azrack, Verdú, Marqués, Coro, Luis García i Callejón com a mitjos i mitges puntes, i Osvaldo, Ivan Alonso i Ben Sahar com a davanters.

Les baixes: De la Peña, Javi Márquez, Baena, i Chica per lesió, Nico Pareja, i Forlín per sanció i Raul Tamudo, sobrecàrrega d'aduptors al marge, els darrer mesos per decisió tècnica o al menys això és el que es diu...

Unai Emery, tècnic del Valencia CF va donar ahir la llista de convocats per l’encontre d’aquest vespre: César i Moyà com a porters, Miguel, David Navarro, Maduro, Marchena, i el jugador del filial Víctor Fernández com a defenses, Albeada, Fernández, Jordi Alba, Vicente, Joaquín, Pablo, Ever Banega i Michel com a mitjos i mitges puntes i Mata, Zigic i Villa com a davanters.

El conjunt ché, no podrà comptar amb Bruno, Alexis, Jeremy Mathieu, i Dealbert per lesió, David Silva i Baraja per sanció i el cas al marge de Chori Dominguez sancionat per motiu disciplinari.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M