dilluns, 26 d’abril del 2010

MOISÉS, MÍRIAM I KENTI
A LA FIRA D'ENTITATS DE MARTORELL















(Ca’n Oliveras, Martorell; Baix Llobregat: Josep Maria)

Aquesta tarda s’ha desenvolupat la tercera jornada a la XVIII Fira d’Entitats de Primavera de Martorell. La Penya Blanc-i-blava d’aquesta ciutat del Baix Llobregat, hi ha pres part com be sent habitual cada any amb un stand.

La Penya Blanc-i-Blava de Martorell compleix enguany, el 45è aniversari i des del desembre passat està presidida pel senyor Josep Abante que va substituir al senyor Xavi Alayo al front de l’entitat.

Com cada any, ha estat present a la Fira d’Entitats, i en concret aquesta tarda ha comptat amb la presència del jugador del RCD Espanyol, Moisés Hurtado, qui en companyia de les jugadores del equip femení jugadores del equip femení del RCD Espanyol, Míriam Diéguez i Kenty Robles han arribat als voltants de les 18:00 hores mntres sonaven els acords del himne del RCD Espanyol i han signat autògrafs i posters, i han escollit els guanyadors dels diferents concursos de dibuixos per a nens, envers el RCD Espanyol. També les mans innocents dels jugadors espanyolistes han escollit les paperetes guanyadores de les rifes i han lliurat els premis i regals.

Ha estat present com a representant del club, Jaume Martínez, el President de la FCPE Alberto Ariza, l’activista perico Nacho Julià i un munt de nens i nenes i gent de totes les edats que han omplert l’indret i s’han aplegat entorn el stand per fotografiar i veure in situ, al seu ídol.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M