dimarts, 27 d’abril del 2010

L'INFANTIL "A", DERROTA AL CAMPIÓ (1-0)












RCD Espanyol: 1 – FC Barcelona: 0

Perden la condició d'invictes.
El RCD Espanyol va derrotar al FC Barcelona en el duel de la Divisió d’Honor Infantil disputat dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià. El partit va ser intens i disputat i els blanc-i-blaus que van haver de fer-li passadís al resen campió de la categoria es van acabar imposant amb un gol de Bochi en el primer temps, mantenint la renda aconseguida en un segon període en el que els barcelonistes van dominar però no van pogué superar el sistema defensiu espanyolista.

Es dona la circumstància que era el primer encontre que els barcelonistes perdien en tota la temporada. L’equip culer va estar apunt d’avançar-se en el marcador en els primers minuts de joc i van disposar de varies ocasions, dues d’elles molt clares. En una d’elles la pilota servida des de la cantonada es va passejar sense que el dorsal 7 pogués rematar per molt poc. La segona ocasió després que es piqués la bola per sobre un defensor espanyolista, el davanter centre barcelonista es va quedar tot sol davant David Pedro, aixecant-li l’esfèrica en una vaselina que sortosament es va marxar per sobre el travesser. La tercera ocasió de gol visitant va ser quan una centrada des de l’esquerra compta amb la desencertada sortida del meta perico i al segon pal remata de cap el dorsal 7 blaugrana de cap fora amb tot a favor.

El Barcelona havia perdonat, i el que sol passar al futbol: La primera arribada espanyolista, una passada en profunditat per Bochi, acaba amb una excel·lent definició al fons de la porteria visitant. Era l’1-0 i l’Espanyol s’havia avançat en el marcador. A partir d’aquests moments, l’Espanyol guanya en confiança i s’imposa en el joc als visitants. Així, en dues ocasions els espanyolistes van portar perill a l’àrea visitant: Una centrada des de la dreta que no va encertar a rebutjar el meta barcelonista i una rematada de cap de Moha que surt per damunt el travesser de la porteria.

En el segon temps, la primera ocasió va ser blaugrana: Un xut del dorsal 10 barcelonista, i molt bé David Pedro cobrint el pal curt tapant forat, rebutja amb una bona intervenció.
L’Espanyol ho va intentar amb un tret de Mula, o en una falta llençada des de la dreta que pentina Agustí,i en la boca de gol Albert remata un pèl lent i dona temps a que l’esfèrica reboti en la cama d’un defensor sortint a còrner.

A partir del darrer quart d’hora, el Barcelona conscient que se li escapa l’encontre, intenta avançar línies per intentar al menys no perdre la imbatibilitat. L’Espanyol es defensarà amb molt encert i intentarà sortir al contracop per decidir l’encontre amb un segon gol. Alfredo tindrà opció amb un centre xut que es marxa fora, i l’ocasió de més perill, una rematada de Patrick que surt llepant el travesser. El Barcelona per la seva part, va tenir en un xut creuat del dorsal 11 que va sortir fora, la opció més clara; en els darrers instants va assetjar l’àrea espanyolista amb varis llançaments de faltes i serveis de cantonada, no podent superar per alt a David Pedro ni creant cap clara ocasió de gol davant la pressió i bon treball defensiu dels de Jacint Magrinyà.

RCD Espanyol:
David Pedro; Solanellas, Esteban, Samper, Lluis, Torito, Mula, Patrick, Bochi, Albert, Moha. En el segon temps van sortir, Lauren per Mula, Agustí per Esteban, Genís i Alfredo.

Gol: 1-0: Bochi, m. 23

Incidències: Ciutat Esportiva de Sadrià, camp tercer. Derbi de la Divisió d’Honor Infantil, corresponent a la jornada 27na. El Barcelona arribava com a campió i els jugadors espanyolistes van fer passadís a la sortida al terreny de joc (malgrat això no es vulgui dir per propis i estranys, aquí estem per dir el que vam veure, agradi a uns o deixi d’agradar a altres).
Temperatura força calorosa per l’època que ens trobem. Força públic presenciant l’encontre, tenint en compta que era un partit d' infantils. Com en tots els camps, es va guardar un minut de silenci en memòria de Juan Antonio Samaranch




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M