dimecres, 28 d’abril del 2010

PREGUNTES IMPERTINENTS

  • Em pregunto quins arguments deu tenir Daniel Sánchez Llibre per qualificar amb notable alt ja per costum, cada una de les temporades en les que l’equip salva la categoria sense més pena que glòria que salvar la categoria i sense cap altre il•lusió ni tan sols estrenant estadi nou?


  • Em pregunto que deu pensar Daniel Sánchez Llibre quan diu que vol que les accions segueixin repartides i que vigilarà que no vingui cap tauró i “que cada soci tingui una part de l’entitat” quan ell i el senyor Condal i algú que altre amic, sumen més del 50% del capital social de la SAD i per tant el club per bé o per mal, és d’ell i dels seus capricis que tingui? Es barrarà per tant el pas en la futura ampliació (la que Perelló va negar fa un any) als Pozzo i altres grups estrangers que el mateix senyor Perelló va dir en “Tiempo de Espanyol” que estaven interessats en accedir al capital social del RCDE SAD?

  • La frase famosa del senyor Antonio Morales “no me interesan los resultados” serà la causant que en el darrer partit que es jugava el títol de lliga de Divisió d’Honor, el RCDE, no hi hagués en la llotja cap conseller ni responsable com per exemple ell mateix?. Cal aplicar-la al peu de la lletra aquesta teoria? Per cert, quins partits veu el senyor Morales en la Ciutat Esportiva dels nostres equips inferiors? Per ser coordinador del futbol base, no és necessari o al menys adient, ser tècnic, i de passada seguir –encara que sigui per sobre – un mínim de partits dels equips... O basarà tot el seu treball amb el que li diguin altres persones?

  • Em pregunto com s’ho fan per tenir un olfacte tan fi, el Canal Barça TV (perdó als lectors, però es diu així)... Ho dic per que sempre els partits més interessants del seu club a la Ciutat Esportiva en Sant Joan Despí, es donen en directe i inclòs es repeteixen en dies successius, i en canvi el FC Barcelona – RCD Espanyol de Superlliga (0-2) i el FC Barcelona - RCD Espanyol de Preferent Benjamí (1-3) no estaven ja prèviament inclosos com a encontres a ser televisats... Això si que és tenir bon ull...

  • Em pregunto si abans que acabi aquest suplici de temporada i es posi fi al seu lligam contractual, si veurem un encontre disputat per Roncaglia sense que sigui amonestat i sense que els cors ja fatigats dels espanyolistes tingui que bategar a ritme d’entrada seva jugant-se el penal i la vermella en cada partit?

  • Em pregunto què fàcil deu ser decantar una decisió judicial per un jutge o uns magistrats, estant present en una part el totpoderós Laporta de les sis copes i emperador de totes les Catalunyes i en altre cantó com a part contrari un pobre noi nascut a Andalusia que ha sortit fastiguejat del “més que en club” i que juga amb l’Espanyol, com és Baena? Em pregunto quina justícia hi ha en aquest país quan algú que guanyava unes desenes de milers d’euros al any se li pugui exigir tres milions i mig d’euros d’indemnització per la seva marxa, més encara tenint en compte que el contracte el va signar el seu pare sent menor ell d’edat? On està el respecte a l’esperit de la llei?


  • La reforma del futbol base s’ha aprovat per la majoria dels presents, repeteixo dels presents, a l'Assemblea. Em pregunto si moltes d’aquestes barbaritats aprovades tenen a veure amb el nivell de qui ho ha proposat, el senyor Xavier Torres, presentador del “Hat Trick Barça” recentment introduït a la FCF de la mà de Johan Cruyff i de Jordi Casals, com a Director Esportiu de la Federació Catalana?... Nacionalculerisme fanàtic i poc més...




  • S E N T I M E N T P E R I C O . C O M