AIXÍ, AIXÍ GUANYA EL MADRID!!!!
ALTRE ROBATORI AL CONJUNT PERICO...

Real Madrid CF: 3 – RCD Espanyol: 0

Continua la persecució arbitral contra el RCD Espanyol

El RCD Espanyol ha perdut 3-0 en el Santiago Bernabeu en un encontre en el que el millor “galàctic” del conjunt blanc ha estat Clos Gómez. El col•legiat ha donat un exemple més d’aquesta onada d’arbitratges persecutoris que pateix l’Espanyol des de fa massa temps, i que l’han portat a veure com en 42 encontres consecutius de lliga no se li ha xiulat ni un sol penal a favor, mentre que les decisions contraries en forma de penes màximes i expulsions estan a l’ordre del dia.

Tampoc excusarem part de la derrota per “mèrits propis” a l’Espanyol que segueix sense aprofitar les ocasions clares de gol i amb arbitratges d’aquesta classe és donar massa facilitats, ja que sempre durant l’encontre es presenten circumstàncies per al menys encaixar-ne un de gol...

La cosa ja no podia començar pitjor: Víctor Ruiz, per problemes gripals, tampoc era de la partida avui al Bernabeu. Altre plaga al marge dels col•legiats, les baixes. També David García s’ha hagut de retirar al descans i deixar el seu lloc a Didac Vilà, que justament avui tornava a una convocatòria.

Les primeres ocasions en ambdues porteries: Un xut creuat de Callejón a l’esquerra de Casilla, al minut cinc. La rèplica, un minut després, amb una ramatada de Higuaín, que salva amb una mà prodigiosa Carlos Kameni. Posteriorment seria Di Maria qui ho intentaria, però el seu remat sortiria desviat.

Quan l’Espanyol estava controlant perfectament el joc i inclòs tenint la pilota, una falta de Duscher a uns metres de l’àrea, ha estat llençada contra la tanca, i Luis protegint-se la cara, ha colpejat l’esfèrica amb la mà. Nova normativa? Es tindria collons de xiular-la a favor del RCDE en el Camp Nou per posar un exemple? Segur que no... A l’Espanyol, li cau sempre tot el pes de la llei, de la normativa i del que sigui.

Cristiano Ronaldo ha avançat als blancs en transformar el penal (dos cops, ja que el primer ho ha fet amb paradinha i Clos Gómez l’ha fet repetir), i s’ha assistit a uns moments més fluixos dels espanyolistes que han acusat el cop.

En la recta final del primer temps ha tornat el millor Espanyol: Ha gaudit de varies jugades per empatar l’encontre, però ha tornat a mancar encert i sort en els metres finals. Un centre de Callejón ha estat rematat per Verdú en una gran ocasió, i altre jugada en el darrer minut amb penetració fins línia de fons de Callejón, però la seva centrada ha estat tallada molt oportunament pels interessos locals per Carvalho a còrner.

La segona part s’ha iniciat amb una ocasió d’Higuaín bastant clara que ha rematat fora. Als pocs instants de la represa, Clos Gómez ha perdonat la que hagués sigut segona groga a Marcelo en una entrada clarament mereixedora d’amonestació.

L’Espanyol intenta igualar el xoc, i primer Sergio García en jugada individual que xuta molt desviat, i posteriorment Verdú en un remat a boca de canó, que Casillasen una gran intervenció, son d’aconseguir l’empat espanyolista.

Una entrada forta de Pepe mereixedora de vermella directa queda en groga només. De nou el col•legiat salva al conjunt blanc. Posteriorment Pepe acabarà veient la segona groga i si acabarà sent expulsat. També Diarra es lliura de la groga desprès d’una entrada molt dura en l’enèsima falta del jugador francès.

Però menys d’un minut dura la superioritat numèrica dels espanyolistes sobre la gespa del Bernabeu. Galán, entrant durament amb la cama per davant, però fent caure al rival amb el impacte del genoll, veu la vermella directa en una decisió totalment desproporcionada vist el nivell i la vara d’amidar del col•legiat respecte a les dures entrades dels blancs.

El partit ha quedat resolt pels locals quan Higuaín en el minut 83 ha marcat a plaer superant a Kameni després de rebre una precisa assistència de Cristiano, en un error previ de Didac Vilà i d'unes més que possibles mans prèvies en la jugada. Kameni ha salvat el tercer en una jugada en la que Cristiano l’ha intentat superar i el camerunès ha tret altre mà formidable salvant el gol, rebutjant l’esfèrica.

Álvaro Vázquez que ha debutat amb l’Espanyol a 1a. Divisió, ha tingut l’ocasió d’anotar el gol espanyolista en un precís cop de cap que ha acabat sent rebutjat per sobre el travesser després de la intervenció de Iker Casillas.

Per posar la cirereta al pastís, Clos Gómez no ha tingut altre cosa que fer que mostrar-li la segona groga per protestar a Forlín (malament l’argentí. Tenint una cartolina, i amb el partit decidit no s’ha d’arriscar a veure la segona, i comprometre la seva participació en el proper robatori, vull dir, partit).

Després d’un xut de Molina (avui titular en la medul•lar junt a un superb Duscher) ha tingut la darrera opció amb un llançament que s’ha marxat fora.
Benzemá ha fet pujar el tercer (jugant 10 contra 9) en una llarga jugada en la que el Madrid ha fet el que ha volgut amb un Espanyol totalment descentrat i enfonsat anímicament.

Després del que està passant, és el Consell d’Administració i el seu president, qui té que alçar la veu en el lloc i moment oportú, davant els corromputs estaments que manen en aquest mon del futbol. Abans que tingui que ser el públic i en manera que ningú desitja.

Real Madrid CF: Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Lass Diarrá, Xabi Alonso; Ronaldo, Özil, Di María; i Higuaín.
Substitucions: Khedira per Özil, m. 64; Arbeloa per Di María, m. 64; Benzema per Higuaín, m. 84.

RCD Espanyol: Kameni; Chica, Galán, Forlín, David García; Manu Molina, Duscher; Verdú, Callejón, Luis García; i Sergio García.
Substitucions: Didac Vilà per David García, m. 46; Álvaro Vázquez per Sergio García, m. 73; Javi López per Callejón, m. 85.

Àrbitre: Carlos Clos Gómez, del col•legi aragonès. Qualsevol comentari ja a aquestes alçades de la crònica està ja de més. Tot s’ha dit ja. Ha mostrat cartolines grogues a
Carvalho, m. 15, Marcelo, m.23, Pepe, m. 56’ i 61’, Forlín, m. 83’, i 88’, i vermella directa a Galán, m. 63.

Gols: 1-0: Cristiano Ronaldo,(pen.) m. 29; 2-0: Higuaín, m. 83; 3-0: Benzema, m.87

Incidències: Quarta jornada del adulterat campionat de lliga de 1a. Divisió. Estadi Santiago Bernabeu de Madrid.