dijous, 23 de setembre del 2010

EL CADET "B" A LA NIKE PREMIER CUP

Foto d'arxiu de la darrera final de la fase catalana de la Nike Premier Cup,
disputada a la capital del Garraf la passada temporada.



Aquest dissabte, al Camp dels Alumnes Obrers de Vilanova i la Geltrú, tindrà lloc la disputa de la fase catalana de la Nike Premier Cup, competició oficiosa sub-15 del que sortirà el campió de Catalunya que s’enfronti a nivell estatal amb posterioritat als campions de les altres seus (Llevant, Nord, Centre i Sud) per enfrontar-se el guanyador en una fase mundial que tindrà lloc a Manchester l’estiu vinent. Son més de 5000 equips d’una vintena de nacions diferents. L'Espanyol va conquerir el torneig per primera i única vegada en la temporada 1995/96 derrotant en la final al Borussia de Dortmund per 2-0.

El Cadet B del RCD Espanyol estarà un any més a Vilanova per intentar aconseguir plantar cara en la fase catalana al vigent campió mundial de la competició, el FC Barcelona, amb el que van protagonitzar una més que disputada final la temporada passada en el Camp dels Alumnes Obrers en un encontre que va finalitzar amb empat a un gol i en els penals l’Espanyol va pogué obtenir el triomf en el penal decisiu, però no va ser així, i en el dotzè penal, l’Espanyol va caure.

El torneig està estructurat en una fase prèvia de vuit grups de tres equips cadascun d'ells. Els encontres tindràn una duració de 15 minuts per cadascuna de les dues parts, en els partits de la fase prèvia. Els campions de cada grup jugaran els quarts, semifinals i final, en eliminatòries a partit únic, de dues parts de 20 minuts cadascuna.

El quadre del torneig és el següent:

Grup A: CE Sant Gabriel, CF Vilanova i la Geltrú i EF Gironés-Sabat
Grup B: RCD Espanyol, EF Blanca Subur i AEC Manlleu
Grup C: CF Damm, UE Sants, i UE Lleida
Grup D: UFB Jàbac i Terrassa, CE Premià i C. At. Segre
Grup E: UD At. Gramanet, UE Sant Andreu, i CD Tortosa
Grup F: FC Barcelona, Fundación Marcet, i CF Reus Deportiu
Grup G: Gimnàstic de Tarragona, EF Baix Segrià, i Girona FC
Grup H: UE Cornellà, CE Vila Olímpica, i CE Mercantil.


Els horaris dels encontres del grup del RCD Espanyol son els següents:
09:00 Camp 2 RCD Espanyol – EF Blanca Subur
11:20 Camp 1 AEC Manlleu – RCD Espanyol
13:40 Camp 2 EF Blanca Subur – AEC Manlleu

Les eliminatòries un cop superara la fase de grups, es disputaran a la tarda.
En cas de vèncer l’Espanyol als seus rivals quedant primer de grup, l’encontre de Quarts de Final tindrà lloc a les 16:00hores al Camp primer i el rival sortirà del grup A, o sigui, el guanyador del triangular entre els equips del Sant Gabriel, Vilanova i Gironès-Sabat, i està previst que es disputi en el camp 1er. Les dues semifinals tindran lloc a les 17:45 i a les 18:35 respectivament i la gran final a les 19:30.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M