dilluns, 20 de setembre del 2010

TRIOMF DEL JUVENIL "B"
ASSOLIT EN EL SEGON TEMPS (3-0)














RCDE Juvenil “B”: 3 – CE L’Hospitalet “B”: 0

Encert cara a porta, en el segon temps

El Juvenil B espanyolista ha sumat el segon triomf en el que portem de lliga, i segon consecutiu, en vèncer ahir matí a la Ciutat Esportiva de Sadrià a l’Hospitalet B en un encontre que no es va decidir fins el segon temps, tot i que l’Espanyol sense jugar un bon partit (en el primer temps) va ser bastant superior al conjunt riberenc.

Li va costar al conjunt de Dani Poyatos arribar amb perill a la porta contraria, malgrat la major possessió de la pilota i el major domini. El conjunt riberenc es va defensar bé en el primer temps i va mantenir a ratlla als jugadors espanyolistes.

Només un xut ras de Rufo que va blocar el meta visitant, o un xut de Nico des de fora de l’àrea també neutralitzat pel guardameta riberenc van ser les úniques accions d’una primera mitja hora de partit per oblidar, per la poca profunditat i la pobre exhibició de recursos ofensius dels dos equips.

En el darrer quart d’hora del primer temps, l’Espanyol va arribar quelcom més amb cert perill: Un servei de còrner passat executat per Verdú (que va baixar al juvenil B després de fer-ho amb el A) es rematat per Héctor de cap, rebutjant el porter. L’Espanyol ho intenta amb Pedro penetrant per la lateral esquerra de l’àrea de càstig i posteriorment en paret entre Rufo i Jaffar, però la poblada defensa visitant s’acaba imposant.
En canvi, serà als darrers minuts del primer temps quan l’Hospitalet donarà senyals de vida, i tindrà una gran ocasió desbaratada pel meta canàri José, en el que va ser el primer i únic avís dels riberencs.

En el segon temps, canvis: Al marge del ghanès Paul (ja incorporat a l’equip), la novetat va ser la tornada als terrenys de joc de Pablo Pecino (jugador del cadet A en la passada temporada) que va patir una greu lesió a mitja lliga i ahir el vam tornar a veure sino amb el Juvenil A com estava previst, si amb el B, per que vagi agafant el ritme de joc.

Pedro va desaprofitar l’ocasió més clara del partit fins les hores, després de rebre l’excel•lent passada de Rufo. El paraguaià tot sol, va rematar a la cama del porter, que va aconseguir rebutjar.

L’Espanyol trenca la teranyina riberenca, quan Rufo aprofita un refús del porter quan Jaffar ja tenia que haver aconseguit ell anotar primerament al trobar-se tot sol davant el meta. Rubén Herraiz aprofita el refús i marca a plaer amb xut ras.

L’Hospitalet replica amb una ocasió que bé podia haver-li donat més fruït, però serà un miratge, ja que en el camp ja només hi ha un equip crescut pel gol. Pedro, a punt de fer el 2-0 en un remat de cap ajustat al pal dret que es marxa fora, no perdonarà quan Lucho en el llançament d’una falta llunyana li posi al peu una bola que el paraguaià remata de primera, rasa, al fons de la porteria visitant.

L’Hospitalet intenta reduir diferències en una jugada embolicada en la que José allunya en curt de punys, i desprès de varis refusos la cobertura espanyolista avorta la darrera opció ofensiva de l’Hospi. El meta visitant ha de llençant-se als peus de Pedro en una passada en profunditat de Pablo que per molt poc no arriba el davanter espanyolista.

Albarrán, el lateral dret espanyolista, encarant al porter riberenc després de fer un bon control l’afusella, establint el que seria ja, resultat definitiu.



RCD Espanyol: José, Albarrán, Héctor, Adri, Aitor, Nico, Pedro, Adrián Ruiz, Jaffar, Rufo i Verdú.
Substitucions: Paul per Nico, Pablo per Adrián Ruiz, m. 46; Durant el segon temps, va jugar Lucho i Luis Vioquè.

Gols: 1-0: Rufo; 2-0: Pedro; 3-0: Albarrán.

Incidències: Partit corresponent a la tercera jornada del grup setè de la Lliga Nacional Juvenil, disputat ahir matí a la Ciutat Esp. de Sadrià, en el camp tercer. Temperatura elevada, temps assolellat amb cel totalment serè després dels dies de pluja.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M