dimecres, 22 de setembre del 2010

MÉS DECISIONS VERGONYOSES...

Segueixen fastiguejant-nos aquests indignes estaments del futbol espanyol.

José Callejón multat pel “Comité de Competición de la RFEF” amb data de 21 de Setembre de 2010 per mostrar una samarreta amb la imatge de Dani Jarque al celebrar el gol que seria del triomf davant l’Almería.

Aquest comitè fa públic el següent:
“Callejón Bueno "CALLEJÓN"
(Espanyol) MULTA y AMONESTACIÓN (artículo 91.1.)”


L’article en qüestió (91.1) diu el següent:

“Artículo 91 Celebraciones
1. El futbolista que, con ocasión de haber conseguido un gol o por alguna otra causa derivada de las vicisitudes del juego, alce su camiseta y exhiba cualquiera clase de publicidad, lema, leyenda, siglas, anagramas o dibujos, sean los que fueren sus contenidos o la finalidad de la acción, será sancionado, como autor de una falta grave, con multa en cuantía de 2.000 a 3.000 euros y amonestación “

Sense comentaris. Així anem…

2 comentaris:

Fernando J. Cansado ha dit...

També crec que l'Espanyol s'havia de moure en aquesta situació. Fa uns mesos, amb la tragèdia a Madeira, es va perdonar la targeta groga a CR9(quan era 9 i no 7 com ara)i el comité va deixar uns arguments que el grup jurídic de l'Espanyol hauria d'utilitzar en properes situacions i que tenen per objetiu que si bé no va a ser una situació tràgica per a la humanitat si ho va a ser per l'equip... a més de recordar el fet de la samarreta de Iniesta a la final del campionat del món i que tants el.logis va despertar.

Josep Maria ha dit...

Efectivament, Fernando. Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M