dilluns, 20 de setembre del 2010

TAMBÉ EL FEMENÍ ES DEIXA DOS PUNTS,
EN EL SEU DESPLAÇAMENT A PALMA

Foto d'arxiu. Malgrat aconseguir tres gols (Sara, Erika, Willy), l'Espanyol no va aconseguir endur-se el triomf de Ses Illes.




UD Collerense: 3 - RCD Espanyol Femení "A": 3


Resultat negatiu en Coll d’En Rabasa.

El Femení A del RCD Espanyol no va superar a un Collerense que es fa fort sempre al seu camp, i va deixar anar una avantatge d’1-3 en un partit que tenia controlat amb els gols de Sara Monforte, Erika i Willy.

El gol de l’empat final local va ser fruït de transformar Pili una pena màxima molt polèmica per unes presumptes mans de Lara dins l’àrea segons criteri de l’àrbitre. Amb tot, tampoc s’ha d’ocultar que aquest Espanyol sense Marta Torrejón (lesionada) i sense Vero (esperant el transfer!), segueix mostrant-se molt irregular i no acaba de donar la mida que es necessari per pogué lluitar per assolir el títol. Recordem que no ha estat capaç de guanyar (tan sols empatar) amb els dos cuers del grup B de la Superlliga (Al Sant Gabriel als "Històrics" i al Collerense, ahir).

Classifiquen els dos primers de cada grup i els dos millors tercers, i vist el que s’està veient, no creiem que Espanyol, Barcelona i Llevant tinguin excessius problemes per encapçalar aquestes tres posicions. Tot i que la tercera plaça no acaba de ser segura que tingui premi...

El proper partit de l’equip d’Oscar Aja serà davant el Nàstic de Tarragona que arribarà a Sadrià ple de moral, eufòric, desprès de la seva primera victòria (li ha costat més d’una temporada sencera) a la Superlliga, ahir davant un Estartit vingut a menys.




Fitxa tècnica:

Collerense: Andrea, Virgínia, Laurita, Claudia, María Antonia, Marga, Patri, Laura, Tania, Pili Espadas i Vidal.
Substitucions: Rafaela per Tania, m. 60; Rosita per Laura, m. 68; Seus per Marga, m. 73; Raquel per Patri, m. 90.

RCD Espanyol: Mariajo, Kenty, Ane, Lara, Sonia Matías, Sandra Vilanova, Sara Monforte, Meseguer, Willy, Erika i Vanesa.
Substitucions: Alba per Willy, m. 82.

Àrbitre: Raúl Martín García, del col•legi balear. Va mostrar cartolines grogues a les espanyolistes Vane, Willy i als membres de la banqueta Paco, Sergi i Dani.

Gols: 0-1: Monforte, m.8; 0-2: Erika, m.39; 1-2: Pili Espadas, m.42; 1-3: Willy, m.59; 2-3: Rafaela, min.70; 3-3: Pili Espadas, m.76.

Incidències: Segona jornada del grup B de la primera fase de la Superlliga Femenina. Mpal. de Can Caimari, Coll d’En Rabassa, Palma de Mallorca.




.SUPERLLIGA GRUP "B" PTS PJPG PE PP GFGC
1

F.C. BARCELONA

6220062
2

R.C.D. ESPANYOL

4211064
3

U.D. LEVANTE

32101103
4

VALENCIA FÉMINAS C.F.

3210143
5

EUROMAT UE L'ESTARTIT

3210144
6

GIMNÀSTIC TARRAGONA

3210146
7

U.D. COLLERENSE

1201145
8

CD SANT GABRIEL

02002213





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M