dijous, 23 de setembre del 2010

FUTBOL BASE FEMENÍ


El Femení "C", a punt...

El Femení C està a punt per començar el present campionat de lliga de 1a. Catalana davant el Sant Quirze de Besora, (idèntic rival que la temporada passada en la jornada inaugural, però aquest cop a Sadrià), aquest dissabte a les 16:00 hores.

El conjunt espanyolista es va enfrontar i guanyar diumenge a La Salle Premià per la mínima (0-1) amb gol de Mònica Bácter, el que va ser el darrer amistós del conjunt perico abans de l'inici del campionat. Les blanc-i-blaves van desaprofitar el llançament d’un penal en el primer temps.

Tornant a la competició oficial, dir que el Femení “C” espanyolista militarà al grup tercer de 1a. Catalana, ja que enguany la FCF ha ampliat fins a quatre grups la primera de les categories territorials del futbol femení català. Les espanyolistes s’enfrontaran (al marge del Badalona) a rivals del Maresme, Vallès Oriental i del Osona.



Fàcil

El Juvenil-Cadet Femení va guanyar 0-6 al Sant Ignasi en encontre disputat el passat dissabte a les instal·lacions del Col·legi Sant Ignasi de Sarrià. Els gols espanyolistes van ser aconseguits en el primer temps per Mònica en dues ocasions i Queralt, i en el segon temps per Sonia en dues ocasions i per Mònica que va tornar a repetir.


Sense perdre cap partit, però terceres a Centelles

L’Infantil A femení espanyolista, va acabar en tercera posició del I Torneig Vila de Centelles de futbol femení disputat el passat dissabte a terres de l’Osona.

Va acabar el torneig sense perdre cap encontre però va caure a la tanda de penals en les semifinals. En el partit pel tercer i quart lloc va derrotar 4-1 al Sant Gabriel. El torneig va ser pel FC Barcelona que es va imposar 6-1 a la final al Sabadell i 6-0 en semifinals al Sant Gabriel.


Els resultats de les espanyolistes van ser:
RCDE Infantil A Fem.: 2 – CE Europa: 2
RCDE Infantil A Fem.: 3 – CE Sant Gabriel: 2

Semifinals:
RCDE Infantil A Fem.: 2- CE Sabadell FC:2 *3-4penals

3r i 4rt. Lloc:
RCDE Infantil A Fem.: 4 – CE Sant Gabriel: 1




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M