diumenge, 19 de setembre del 2010

LA MONTAÑESA SORPRÈN L'ESPANYOL B:
LLENCEN UNA AVANTATGE DE 2-0.












EL FEMENÍ (3-3) NO POT SUPERAR AL COLLERENSE, DESPRÉS D'ANAR GUANYANT 1-3. LA DAMM REMUNTA A L'ESPANYOL I GUANYA EL TORNEIG DE FUTBOL INFANTIL JOAN BABOT (2-3). EL JUVENIL "B" GUANYA 3-0 A L'HOSPITALET B. TRIOMF CONTUNDENT DEL FEMENÍ "B" A GIRONA (0-3)


RCD Espanyol “B”: 2 – CF Montañesa: 2

Dos punts a les escombraries

L’Espanyol B ha llençat per la borda un avantatge de 2-0 establerta per Lucas Porcar en el minut 74, quan una rematada seva feia pujar el segon gol en el marcador. El conjunt de Toni Rovira s’ha dormit i si a la següent jornada la Montañesa escurçava distàncies, això no ha espavilat l’equip espanyolista que ha vist com en el 88, el conjunt barceloní de la Montañesa, obtenia un premi no esperat però que han acabat assolint a Sadrià.

El primer temps ha estat dominat per l’Espanyol B de principi a fi: Els de Toni Rovira han manat en el terreny de joc de manera absoluta, gaudint des del bon principi d’ocasions per inaugurar el marcador.

Una rematada forçada de Joselu a fora en una centrada passada, una internada d’Àlvaro amb dolenta centrada a les mans de Marc Ramírez o un xut de Rui Fonte des de la frontal de l’àrea lliscant el travesser, han estat els primers avisos dels espanyolistes abans que Liarte Pérez assenyalés penal en una jugada en la que Rui Fonte cau dins l’àrea. El propi portuguès fa efectiva la pena màxima transformant el seu llançament en el primer gol del partit.

L’Espanyol prenia avantatge en el marcador i fruït del seu millor joc gaudia d’ocasions per fer-ne el segon... Una penetració de Joselu guanyant línia de fons, però la seva passada de la mort no ha pogut ser rematada en l’àrea petita per Dani Nieto davant l’oposició de dos defensors visitants. Un llançament de lliure directe a càrrec d’Isaías acaba sortint per sobre el travesser. Les darreres ocasions espanyolistes en el primer temps; una jugada amb passada en profunditat per Álvaro, però Marc Ramírez cobreix bé i l’esfèrica surt fora i un remat de Dani Nieto que acaba a córner amb gran intervenció del meta visitant.

La primera ocasió perica clara en el segon període, ha estat un servei de cantonada executat per Isaias, que acaba amb una rematada de cap del central Raúl Rodríguez als núvols quan estava en immillorable posició per batre a Marc Ramírez. Tampoc Dani Nieto aconsegueix fer arribar la seva centrada a un Alvaro que espera en el segon pal una pilota que no arriba, tallada per un defensor visitant.

En el 63, Jordi Liarte no veu unes clares mans de Xavi Valls en l’àrea visitant, i instants després l’Espanyol ha pogut anotar el segon quan Rui Fonte ha gaudit d’una de les millors ocasions quan Joselu penetrant per la lateral dreta de l’àrea de càstig l’hi ha enviat la passada de la mort al portuguès i quan aquest ha controlat i s'ha donat mitja volta, ha estavellat l’esfèrica a les cames del porter quan ho tenia tot al seu favor per batre’l.

Qui si que ha estat més encertat ha estat Lucas Porcar que als dos minuts i escaig d’incorporar-se al terreny de joc, ha aprofitat una pilota des de la frontal per superar al meta de la Montañesa que tot i tocar l’esfèrica no ha pogut impedir que el remat del espanyolista hagi acabat allotjant-se al fons de la porteria.

Però quan semblava que l’Espanyol B havia decidit l’encontre, el conjunt de Toni Rovira s’ha confiat i a la següent jugada, una errada en el cantó esquer del sistema defensiu espanyolista ha acabat amb un xut creuat de Ferran que ha batut a Gerardo.

Aquest gol, lluny d’espavilar als locals, ha donat ales als de Nous Barris, que han avançat línies davant el progressiu endarreriment dels blanc-i-blaus, i s’han fet amos i senyors del joc en la recta final del partit davant la incomprensió de la grada que veia com un equip recentment ascendit plantava cara, i tancava a la seva pròpia parcel•la, a tot un Espanyol B.

La pilota durava poc en els peus dels locals i acostumats a les experiències que acabaren costant-li la pèrdua de la categoria la passada temporada (fins a quatre remuntades de rivals quan l’equip guanyava de dos gols) es temia lo pitjor.

I les negres expectatives s’han vist complides quan el dorsal 23 Padilla ha llençat un lliure directe a l’escaire esquerra de la porteria de Gerardo. No hi ha hagut temps per més, ja que els espanyolistes tan sols han gaudit d’una arribada per l’extrem esquer en la que ni Dani López ni Dani Nieto han pogut culminar davant l’encert de la cobertura visitant que ha aguantat bé els instants finals d’un partit en el que s’han endut dos punts inesperats i contra pronòstic.

Els jugadors de la Montañesa han demostrat que la lluita i sacrifici també té premi a vegades en el futbol i que no es guanyen els encontres malgrat hi hagi dos gols d’avantatge en el marcador, fins que aquests finalitzin amb el darrer xiulet arbitral, i menys amb jugadors que van excessivament sobrats, sentint-se massa superiors...




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol “B”: Gerardo, Grima, Raul Rodríguez, Victor Álvarez, Guillem Savall, David López, Dani Nieto, Álvaro Vázquez, Rui Fonte, Joselu, i Isaías.
Substitucions: Lucas Porcar per Rui Fonte, m.69; Cervera per Isaías, m. 77; Dani López pe Álvaro, m. 81.

CF Montañesa: Marc Ramírez, Ferran, Raúl, Rubén, Quim, Joan, Villegas, Edu S. José, Xavi Valls, Miguel Rubio, i Gerard Creus.
Substitucions: Xavi Giménez per Miguel Rubio, m. 55; Padilla per Rubén, m. 61; Raul Hernández per Villegas, m. 72.


Àrbitre: Jordi Liarte Pérez, del comitè territorial català, delegació de Barcelona. Cartolines grogues a, Raul, m. 27, Ferran, m. 34, Isaias, m. 55, Edu San José, m. 72, Grima, m. 82. Ha assenyalat una pena màxima favorable als espanyolistes, però en el segon temps ha deixat sense xiular unes mans molt clares de Xavi Valls dins l’àrea.

Gols: 1-0: Rui Fonte (pen.), m. 17; 2-0: Lucas Porcar, m. 74; 2-1: Ferran, m. 76; 2-2: Padilla, m. 88.

Incidències: Camp principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Tercera jornada de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió. Primer cop que el conjunt de la Montañesa visitava el feu blanc-i-blau. Temps assolellat. Temperatura estiuenca.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Veig que el B segueix com en la temporada passada regalant miserablement el que ha aconsegueix durant el partit i aquesta vegada davant d'un equip acabat de pujar de 1a Catalana.
I també veig que els entrenadors segueixen obscedits a fer malbé un dels jugadors més tècnics i complets que han sortit del planter, em refereixo a Òscar Sielva. Quina llàstima que no jugui ni en el filial.
Príncep

Josep Maria ha dit...

I lo pitjor o lo millor segons es miri, és que la superioritat espanyolista era total en quant a domini, joc i ocasions... Però els partits duren fins que xiula el final l'àrbitre i ni amb dos gols et pots refiar de ningú, ni tan sols d'un ascendit.

En quant a Oscar Sielva, amic Princep, ha baixat moltíssim el seu rendiment; no és ni l'ombra del que era o del que pensàvem que era desprès d'aquell encontre a Old Trafford. Les lesions, la dolenta experiència de la cessió a Cartagena, i l'etapa nefasta amb el filial amb descens inclòs, l'ha deixat molt tocat. Es pot recuperar?. He aquí el dilema. Quan no juga és per que està molt baix. Es recuperaria donant-li confiança... No ho sé.
Salutacions.

Anònim ha dit...

Des de la llunyania de no seguir dia a dia l'actualitat del futbol base, em permeto dir que entre tots han ajudat a fer malbé un jugador apuntava molt amunt.
Quina llàstima!!!
Una abraçada.
Príncep




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M