dimecres, 13 d’octubre del 2010

BENJAMINS.
PLE DE TRIOMFS A LA LLIGA

Futbol-7: Benjamins

RCDE Benjamí “A”: 5 (21) – C.F. Sils: 0 (0)

El Benjamí “A” del RCD Espanyol va vèncer per un contundent 21-0 al conjunt ascendit (gràcies a l’ampliació de dos a cinc grups la màxima categoria benjamí) en un partit sense gens d’història en la que la superioritat local va ser tant aclaparant que al descans ja reflectia el marcador un 11-0 i a sobre curt, vistes les ocasions, pilotes al pal, al travesser, i domini davant un molt feble rival.

Esperem que no tots els encontres siguin així, i els propers rivals tinguin quelcom més d'entitat en quant a qualitat, per que si l’objectiu es formar jugadors dubto molt que això reporti en el bé dels nens futbolistes (els que golegen i els que son golejats), malgrat després la FCF ho camufli donant oficialitat a un 5-0 que no amagarà el que es va veure sobre la gespa del camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

Els autors dels gols espanyolistes van ser: Kilian amb cinc dianes, Joel i Dani amb quatre, Màxim amb tres, Adri amb dos, i Arnau, Sergi i Soto amb un gol.


Campions a Sant Feliu de Llobregat

Ahir festivitat del dotze d’octubre, l’equip va disputar un torneig a Sant Feliu de Llobregat. L’equip espanyolista va golejar 0-8 a l’Escola del Baix Llobregat amb gols de Joel i Adri a parells, i d’Oscar, Arnau, Kilian i Amadou amb un gol cadascú.

Davant la Penya Blanc i Blava va aconseguir guanyar per 0-6 amb gols de Kilian en tres ocasions, i de Dani, Amadou i Sergi.


Benjamí “B”

UE Rubí: 0 - RCDE Benjamí "B": 5

Tres de tres. El RCDE Benjamí “B” va obtenir diumenge la tercera victòria en el campionat de lliga del grup segon de 1a Divisió de benjamins, en vèncer a domicili en Can Roses, a la UE Rubí per 0-5 amb gols de Gerard (2), i Raul, Rubén, i Oriol.


III Memorial Antoni Bosch

Dissabte va disputar el III Memorial Antoni Bosch a Juneda (Lleida), enquadrat en un dels dos grups de cinc equips que formaven el quadre del torneig. Els rivals, AEM Lleida, CFJ Mollerusa, Intercomarcal “B” i Gimnàstic de Tarragona. En l’altre grup, FC Barcelona, Garrigues, Lleida, Intercomarcal “A” i Atlètic Segre. El quadre espanyolista no va pogué classificar-se per les semifinals malgrat vèncer la Nàstic, en perdre davant el Mollerussa i empatar davant l’AEM Lleida.


Fase de grups:
RCD Espanyol Benjamí “B”: 0 - AEM Lleida: 0
RCD Espanyol Benjamí “B”: 1 (Oriol)- CFJ Mollerussa: 3
RCD Espanyol Benjamí “B”: 7 - EF Intercomarcal B: 0
RCD Espanyol Benjamí “B”: 1 (Iliaix) – Gimnàstic de Tarragona: 0

El vencedor del torneig va ser el FC Barcelona, que va derrotar al Intercomarcal “A” en la final. Tercer, el Mollerussa, que va vèncer a la tanda de penals al Nàstic de Tarragona
.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M