dimecres, 13 d’octubre del 2010

TRIOMF DE L'ALEVÍ "B", ABANS DEL DERBI

RCD Espanyol Aleví “B: 6 – Vic Riuprimer REFO FC “B”: 1

El conjunt de David Fernández va derrotar als osonencs en un encontre que va costar més del que indica el marcador final, ja que els blanc-i-blaus que van dominar tot l’encontre no trobaven el camí del gol, arribant-se amb el resultat inicial al final del primer quart. En el segon l’Espanyol va obrir la llauna, i amb el pas dels minuts va acabar imposant-se amb claredat.

Els gols espanyolistes van ser marcats per Toni en dues ocasions, Dani, Angel, Marc i Bruno. Dissabte, a partir de les 16:00 hores tenen un autèntic os ja que s’enfrontaran en la Ciutat Esportiva Gamper a Sant Joan Despí a l’Aleví “A” de segon any del FC Barcelona, en un encontre que vindrà marcat per la diferència d’edat en favor dels barcelonistes.