diumenge, 10 d’octubre del 2010

REMUNTADA DEL FEMENÍ (4-1)








RCD Espanyol Femení “A”: 4 – Valéncia Féminas: 1


Ho arreglen a la segona part…

Saltava momentàniament la sorpresa ahir tarda a la Ciutat Esportiva de Sadrià quan el València Féminas al segon minut de joc es va avançar en el marcador mitjançant un servei de cantonada en una errada de la cobertura i portera espanyolista. Quedava molt per davant per donar-li la volta al marcador, però l’equip d’Oscar Aja no va pogué revertir la situació fins el segon temps en el que va jugar diametralment diferent al pèssim primer període, i amb tota justícia va aconseguir marcar quatre gols demostrant l’evident diferència de qualitat sobre la gespa del camp tercer de Sadrià.

Tot i que l’equip blanc-i-blau dominava absolutament el joc i de tant en tant arribava amb claredat davant un conjunt, el valencià, molt tancat i més al posar-se-li el marcador de cara tant aviat, les davanteres espanyolistes no van esta gens fines cara a porta en aquest primer temps. Així, una centrada de Willy – la millor del partit sense discussió – es rematada de cap per una Erika que no va tenir el seu millor dia, desviada alta.

Amb el pas dels minuts l’Espanyol intensificava el seu atac i disposava d’ocasions per empatar: Una rematada de Lara (ahir altre cop, titular) de cap en una centrada des de la dreta de Vero, se’n va anar també fora desviada a la dreta de Casamayor. Vanesa incorporada a l’atac va gaudir d’una bona ocasió, però el seu xut se’n va anar a còrner rebotant en la cama d’una defensora en mig d’un fotimer de jugadores visitants en la seva pròpia àrea.

L’ocasió més clara d’aquest primer període va ser quan Vero va fer una obertura a l’esquerra on totalment desmarcada Willy va controlar i encarant Casamyor, xuta ras i creuat i amb la portera totalment superada, l’esfèrica surt a un pam del pal contrari per desesperació d’un Espanyol que no li sortia res.

Canvi de decoració

En el segon temps, les coses canvien i ràpidament. Monforte anota l’empat elevant amb una precisa vaselina per sobre la sortida de la meta valenciana. A punt va estar d’arribar el segon en una obertura a Willy que es marxa per l’esquerra per velocitat i classe arribant a superar la sortida de la meta visitant, el seu remat sense gaire angle es tret per una defensora valencianista.

Però el gol que obria les portes del triomf no es va fer esperar i va venir mitjançant Ana Romero “Willy” que es marxa de dos adversàries, guanya línia de fons i col•loca una centrada preciosa al cap de Silvia Meseguer que remata amb un bon moviment al fons de la porteria. Un gol molt maco i molt aplaudit pel poc públic que es donava cita a la Ciutat Esportiva de Sadrià, ja jugant-se amb la feble il•luminació artificial al començar a enfosquir el cel a Sant Adrià.

Amb un Espanyol ja llençat, el Valencia ja no pot fer res per evitar l’allau perico d’ocasions. Una rematada de la jove Alba Pomares que havia sortit feia uns minuts, es tret com pot per la portera valenciana. Vero, sense gens d’encert, tampoc aprofita la greu errada de la portera Casamayor en el refús d’una pilota amb el peu i que li cau a la gallega en la frontal.

Sentència Willy culminant una perfecta “assistència” de la meta Mariajo agafant avançat al conjunt valencianista, i davant la sortida de la portera li eleva l’esfèrica lluny del seu abast.

Erika, després d’un xut ras i afortunat al rebotar amb una defensora, estableix el definitiu 4-1 faltant pràcticament la meitat del segon temps per cloure l’encontre.
El conjunt d’Aja va continuar atacant per augmentar la golejada, i a punt va estar Alba Pomares d’aprofitar altre errada greu de la portera visitant en la seva sortida, però la rematada de l’espanyolista des de la dreta, surt ras i creuat però fora.

En els darrer quart d’hora Alexia Putelles va disposar de minuts. Ja havia debutat en el darrer encontre davant la Real Sociedad en la fase regular de la temporada passada i en partit de copa davant el Prainsa, i ahir va tornar després de la seva participació al mundial sub-17 (medalla de bronze junt a Sara Mérida). També esmentar la tornada a l’onze inicial de la jugadora del filial, la defensora Andrea Pereira que va tenir una bona actuació.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Mariajo, Lara, Vanesa Gimbert, Sandra Vilanova, Andrea Pereira; Meseguer, Sara Monforte; Sara Mérida, Vero, Willy; i Erika.
Substitucions: Kenti per Lara, m. 46; Alba Pomares per Sara Mérida, m. 56; Alexia per Erika, m. 71; Ane per Andrea Pereira, m. 75.

Valencia Féminas: Casamayor, Nuria, Ivana, Gema, María, Aranzazu, Salome, Mateos, Piti, Naira i Nuria Llop..
Substitucions: Peña per Piti, m. 46, Creu per María, m. 65; Montse per Gemma, m. 79; Raquel per Mateos, m. 80.

Gols: 0-1: Arantzazu, m. 2; 1-1: Sara Monforte, m. 51; 2-1: Silvia Meseguer, m. 59; 3-1: Willy, m. 63; 4-1: Érika, m.67.

Àrbitre: Gómez Pacheco. Va mostrar únicament una targeta groga a la local Meseguer en el primer temps.

Incidències: Partit corresponent a la cinquena jornada del grup B de la Superlliga Femenina en inusual horari (avançat a la jornada d’avui per motiu del proper pont del Pilar). Presència del màxim responsable del futbol femení, el senyor Josep Ramió. Cel ennuvolat preludi de tempesta, i temperatura agradable després d’una calorosa i sufocant tarda a Sadrià.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola amics/gues:
Gran remuntada RCD Espanyol 4 València Fèmines 1
Les periques van demostrar que mai dónen un partit
per perdut i lluiten sempre fins al final, que
és un equip dels somnis, que destaca en companyonia,
sempre amb el mateix objectiu la victòria i les espanyolistes
ho van fer amb 4 golassos de Monforte, Meseguer,
Willy i Erika.Les Valencianistes no van poder fer res
contra les blanc i blaves molt superiors.
Fins després.Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M