dijous, 14 d’octubre del 2010

PREGUNTES IMPERTINENTS (IX)

  • Em pregunto si al senyor Morales no li hauran ensenyat que està molt de lleig llençar porqueria sobre els seus (seu en aquest cas) antecessors en el càrrec com a cap del futbol base? Em pregunto també si algun dia reconeixerà encara que sigui per modèstia, que els Víctor Ruiz, Javi Márquez, Manu Molina, Jordi Amat, etc., son nanos “criats” a les divisions inferiors d’aquest desastre de futbol base que ell aixì qualifica (i car, tot i que quan més pressupost va tenir va ser amb un senyor que era conseller del futbol base de nom Germán de la Cruz), i consti, que sense que això signifiqui un vot en blanc de qui escriu aquestes línies a l’anterior etapa.


  • A Com Radio, el senyor Quique Pina (President del Granada) justifica el possible interès de Gino Pozzo en l’Espanyol per que allà (al Udinese) els jugadors bons marxen ràpidament...

  • Em pregunto si no sap que aquí (i a tot arreu on no sobren els diners) succeeix el mateix...

  • Em pregunto si potser amb la seva presència (la dels Pozzo) aprendrem a redactar contractes o inclòs a enganyar als altres clubs colant-los jugadors sense passaport en regla (més ben dit falsificat), ja que això sembla ser pràctiques que dominen bastant aquests senyors....


  • Em pregunto si el comandament de l’àrea esportiva val de quatre a sis milions d’euros (el que pensen comprar d’accions per exigir-la), quan deu valer la presidència?

  • També em pregunto sobre aquest mateix tema que molt donarà de si en els propers temps, si aquests senyors venen a apostar amb la joventut, política de pedrera... Es que això no succeeix ja? Es que amb el senyor Morales al front això no ha superat totes les expectatives? Si al menys invertissin en cracks, encara ens ho podríem pensar, però fer negoci amb jugadors per obtenir plusvàlues i mentre pagar-ho a nivell esportiu, com diu una dita castellana “virgencita, virgencita, que me quede como estoy”...

  • Em pregunto si encara pensa algú que el President Daniel Sánchez Llibre no solament no marxarà abans de la cloenda del seu mandat si no que és més que possible que es presenti per un altre mandat... I en tot cas, què i qui li impedirà, si és l’accionista majoritari i treu les assembles amb majories a la búlgara del 99%? (pregunta impertinent recorrent, però és que cal recordar-la. Som un poble –el perico també- amb molt poca memòria)

  • “No soy políticamente correcto. Y menos aún en cuestiones futbolísticas. Como culé, quiero que gane siempre el Barça. Y que pierda el Madrid. Y, si puede ser, también el Espanyol. A quien le guste, bien. Que siga leyendo. Y a quien no, pues lo siento: éste no es su artículo…” Jordi Mascaró, director adjunt del diari Sport, blog la “Ventana Indiscreta” 07/10/2010.
  • Em pregunto qui deu ser el “filtrador oficial” del RCDE a aquest diari culer que no se li remouen els budells al col•laborar de manera fastigosa i traïdora a la causa perica, amb un diari que té a aquest senyor com a director adjunt. Res a dir en canvi de les seves paraules. Millor així. Que cadascú es tregui la careta. Jo també me n’alegro i força de les derrotes dels culers. La llàstima que son poques, però quan arriben tenen millor gust... No és així el cas del “topo”, que aquest malauradament no s’ha tret encara la careta... Seguirà filtrant-li fitxatges i noticies a aquest pamflet de propaganda culer.





  • S E N T I M E N T P E R I C O . C O M