dilluns, 11 d’octubre del 2010

EL CADET "A" DERROTA AL NÀSTIC PER 3-0

RCD Espanyol Cadet “A”: 3 – C. Gimnàstic de Tarragona: 0

El central Rubén, bigolejador

El RCD Espanyol es va imposar al Gimnàstic de Tarragona en duel corresponent a la tercera jornada de la Divisió d’Honor de Cadets per 3-0 en un partit bastant físic, on les ocasions de gol van sovintejar en comptades ocasions i en el que els blanc-i-blaus van ser millors que el seu rival que pràcticament no va posar en problemes la integritat de la porteria espanyolista.

El partit va venir marcat per l’associació Sergio-Rubén. El migcentre va aconseguir dirigir l’equip en la medul•lar imposant-se a un Nàstic molt sòlid, mentre que el central andalús del cadet espanyolista es va erigir en golejador dels blanc-i-blaus (en porta ja quatre) al anotar dos dels tres gols.

L’Espanyol va avisar en un llançament de còrner a càrrec de Sergio (que els tira de meravella) i Rubén entrant amb força va rematar a un parell de pams per sobre el travesser.

L’Espanyol dominava però li costava crear ocasions de gol en un partit molt treballat en el que el Nàstic es defensava bé, malgrat tenir una errada que li va acabar costant car. Corria el minut vint de joc quan des de l’esquerra, Sergio González treu un servei de cantonada i un defensor visitant en mig d’un munt de jugadors i davant el porter remata de cap sobre la pròpia porta. Era l’1-0 que obria la llauna i havia arribat en una acció desafortunada del conjunt grana.

Amb el gol, el conjunt de Fran Navarro va jugar amb més serenor i va anar a pel segon amb un Nàstic que ofensivament no va mostrar-se pràcticament en cap ocasió. Altre cop a pilota aturada Rubén va rematar un centre de Sergio, marxant-se la bola per sobre el travesser. També una volea de Canti hagués pogut significar el segon, però l’esfèrica es va marxar també un pèl alta.

Abans del descans, l’Espanyol va deixar enllestit l’encontre quan Javi Salinas recupera una pilota en línia defensiva del Nàstic, davant la desafortunada sortida del meta, i centra al mig de l’àrea petita per que Rubén Duarte faci el primer del seu compte i segon del seu equip. El propi Rubén, va enviar una canonada en el darrer sospir del primer temps que es va estavellar al pal de la porteria grana.

En el segon temps, el conjunt grana va sortir fort, dominant davant un Espanyol que li costava sortir de darrera, malgrat que els blanc-i-blaus no van tenir cap problema no sol per mantenir el resultat si no per ampliar l’avantatge.

Així, al minut 57, una llançament de falta botada com no, per Sergio, i Rubén de cap, aconsegueix batre al meta visitant. Aquest gol ja va acabar amb qualsevol intent del conjunt tarragoní per intentar escurçar diferències o al menys de fer-se amb el control del joc a la medul•lar, hi fins el final del partit només hi va haver-hi un sol equip sobre la gespa de Sadrià.

L’Espanyol va tenir encara ocasions per ampliar el marcador, amb un llançament de Sergio per sobre el travesser, un xut de Ivan blocat pel meta visitant o un altre remat des de la frontal de Canti, alt, per sobre del travesser.
Destacar per últim, la presència sobre el terreny de joc de jugadors del Cadet B com Torito o Ivan que van tenir minuts en el segon temps.

RCD Espanyol: Joel Garzón, Iago, Maxi, Rubén, Lucas del Campo, Sergio, Hernán, Albert, Canty, Alex, i Salinas.
Substitucions: Sergi Coll per Maxi, Torito per Albert, al principi del segon temps. Al minut 60’, Joel i Robert per Iago i Lucas, i el darrer canvi, Ivan per Salinas.

Gols: 1-0: pròpia porta; 2-0: Rubén; 3-0: Rubén.

Incidències: Tercera jornada de lliga de la Divisió d’Honor Cadet, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià el dissabte, en un matí assolellat i molt calorós.