dimarts, 12 d’octubre del 2010

L'INFANTIL "B" GUANYÀ 5-2
AL GIMNÀSTIC DE MANRESA "A"












RCD Espanyol Infantil “B”: 5 – C. Gimnàstic de Manresa: 2

Primer triomf de l’Infantil “B”

El RCDE Infantil “B” desprès de la seva participació a la Danone Nations Cup en la que va quedar en novena posició sense perdre cap encontre, va tornar a la competició de lliga per enfrontar-se al Gimnàstic de Manresa en encontre que es va disputar la tarda del dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià.

El conjunt de Rafael Beltrán va ser superior a l’Infantil A del conjunt del Bages i ja als tres minuts de joc, Alex Bermejo va culminar una acció de l’atac perico per posar en avantatge als blanc-i-blaus.

L’Espanyol va dominar el partit i va pogué marcar el segon en un servei de falta a càrrec de Cucurella que veient el meta avançat va buscar l’escaire, rebutjant a còrner el meta del Gimnàstic. El meta visitant també es va lluir en un llançament d’un dels espanyolistes, ja en el segon quart, enviant a còrner.

Ferran, als quatre minuts del segon quart, va fer pujar el segon gol al marcador en rematar de cap, un servei de còrner executat des de l’esquerra de l’atac perico. Els blanc-i-vermells en prou feines van inquietar la porteria espanyolista i només en el darrers instants abans del descans van gaudir d’un servei de falta molt perillós, que finalment van llençar malament per sobre del travesser molt desviat.

L’Espanyol va aconseguir el tercer en una gran jugada individual de Gerard Noya. El menut extrem perico també aconseguir aprofitar-se d’un rebot i marcar el quart uns minuts desprès.

Amb el 4-0, l’Espanyol va aixecar inconscientment el peu de l’accelerador i el Gimnàstic de Manresa va aprofitar-ho per escurçar distàncies. Els visitants van dominar els darrers minuts del tercer quart i inclòs el meta perico es va haver d’emprar a fons rebutjant en la frontal avançant-se i evitant la rematada d’un davanter.

Al començament del darrer quart, el Gimnàstic va anotar el 4-2 que donava més emoció al partit en una acció amb fortuna, ja que la rematada després de tocar en un defensor perico va entrar l’esfèrica plorant al fons de la porteria.

Però Wuba va tallar la reacció manresana de soca-rel en aconseguir fer el cinquè gol local en una acció molt bonica. Ferran va pogué ampliar l’avantatge perica amb un gran xut que va rebutjar el meta manresà a còrner, i el marcador ja no es va moure més.

Avui dimarts, l’equip espanyolista disputarà l’encontre ajornat dissabte passat davant l’altre equip de la ciutat de Manresa, la Unió Esportiva, al trobar-se l’equip en terres sud-africanes. L'equip perico va empatar en la primera jornada de lliga a dos gols davant l'equip del Sant Ildefons.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M