dijous, 14 d’octubre del 2010

FUTBOL BASE FEMENÍ:
EL "C" LA CARA; EL JUVENIL-CADET, LA CREU

C. BELLAVISTA MILAN: 0 – RCDE FEMENÍ “C”: 7

El femení C espanyolista continua amb pas ferm en aquest grup quart de la Primera Catalana Femenina en vèncer en Corro d’Avall al Bellavista Milan per un contundent 0-7 amb gols de Sara, Ester, Sara i Ester en el primer temps, per ampliar l’avantatge en el segon període amb tres gols més anotats per Elena, Ariadna i Carla.

Per part espanyolista van jugar: Dessiré, Judith, Andrea Rius, Anglada, Xènia, Altmann, S. De La Cruz, Ester, Mònica, Ariadna, Sara.
En el segon temps van jugar: Mireia, Andrea Cabrera, Montse, Elena, Carla, Anna López i María Garrido que debutava amb l’equip espanyolista.

FEMENI JUVENIL CADET: 0 - C.D. SAN GABRIEL: 3
RESULTAT INJUST

En el derbi de Sant Adrià, es va veure un partit molt més igualat que el que va reflectir el marcador, ja que es van veure ocasions d’ambdós equips, però que es va decidir per la millor punteria de les visitants.

Mentre l’Espanyol va gaudir d’ocasions de gol com la protagonitzada per la dorsal nº 10 perica en una jugada per l'esquerra que va xutar a les mans de la portera del Sant Gabriel, l’equip visitant no van perdonar, marcant el 0-1 amb un xut des de la frontal de l'àrea.

L'Espanyol va perdonar cara a porta i en una ocasió triple, la dorsal nº 13 intenta fer una vaselina que refusa la portera Raquel, torna a xuta al cos de la portera visitant, i en fer-se amb el rebot xuta en tercera instància, salvant una defensora sota pals.

De l'hipotètic empat, es va passar al 0-2 quan a la portera perica se li va escapar la pilota de les mans en un xut de les visitants.La darrera ocasió espanyolista abans del descans a càrrec de la dorsal 10 blanc-i-blava, se’n va anar per damunt de la porteria.

La segona part comença amb ocasions per part espanyolista, com un xut a les mans de la portera i altre a càrrec de la dorsal 20, tota sola, al cos de la portera del Sant Gabriel. L’Espanyol encara va arribar en dues ocasions més però de nou no va haver-hi encert mentre que el conjunt del Sant Gabriel va anotar el tercer gol en rematada de cap. La darrera ocasió perica un xut de la dorsal 11 que la portera del Sant Gabriel va aturar amb una estirada.

Crònica cedida per Jose Carrera a Sentiment Perico.

FUTBOL-7 FEMENÍ

Es van iniciar les respectives lligues al futbol set femení amb els següents resultats:

RCD Espanyol Infantil “A”: 7 (13) – P. Blanc Blava La Roca: 2
CD Sant Gabriel Infantil “A”: 6 (9) – RCDE Espanyol Infantil-Aleví “B”: 1
P. Blanc Blava La Roca: 0 – Aleví-Benjamí RCD Espanyol: 6 (12)

*Nota: Entre parèntesi, el resultat que es va donar sobre el terreny de joc. L’altre és el oficial de la FCF que amb la nova normativa no poden registrar-se resultats superiors a una diferència de cinc gols en el futbol set.