dimarts, 12 d’octubre del 2010

EL FILIAL TORNA A DEIXAR-SE DOS PUNTS
EN EL DARRER SOSPIR, EN UN DOLENT PARTIT (1-1)













RCD Espanyol “B”: 1 – C.F. Ascó: 1

S’encenen les llums vermelles

El RCD Espanyol “B” ha perdut dos nous punts en l’encontre que aquest migdia ha disputat en la Ciutat Esportiva de Sadrià davant l’Ascó. El conjunt de Toni Rovira que ja s’ha deixat en el camí la meitat dels punts disputats (12 de 24) en aquesta travessia del desert per la Tercera Divisió, ha jugat un dolent encontre en quant a joc, i malgrat posar-se per davant i acariciar el triomf, en un llançament de falta en les acaballes del matx, se li ha esfumat la possibilitat d'endur-se els tres punts.

L’encontre en el primer temps ha estat veritablement soporífer. Absència total d’ocasions tret d’una i d’important del conjunt visitant que en les acaballes del primer temps ha obligat a lluir-se a Dinu salvant el gol de l’Ascó enviant a còrner. L’Espanyol B ha tingut potser més estona la possessió de l’esfèrica però sense cap tipus de profunditat davant un conjunt, el tarragoní, molt ben posicionat i que sabia el que tenia que fer. Pràcticament el conjunt de Toni Rovira no ha xutat a porta, i tan sols un llançament de lliure directe podia portar cert perill per la integritat de la porta visitant, però el tret de Lucas s’ha marxat desviat per sobre. Una acció en la que Rui Fonte es quedava tot sol ha estat anul·lada per situació anti-reglamentària bastant protestada pel respectable. I rés més...

La segona part semblava que seria diametralment diferent, ja que en el primer minut, una passada en profunditat de Jordi Amat ha estat molt ben controlada per Rui Fonte, i encarant al ex porter del Barcelona i Nàstic Felip, l’ha batut d’un tir ras per la seva dreta.

Aquest gol obria les esperances per un Espanyol B que amb l’avantatge en el marcador podia buscar amb més tranquil·litat i confiança amb si mateix, el gol que sentenciés l’encontre. Però no ha estat així. El joc blanc-i-blau al contracop ha estat molt imprecís, s’ha fallat moltísimes passades (el fort vent també dificultava el joc, però no fins aquest extrem) i els espanyolistes no han sabut treure profit de situacions amb avantatge numèrica amb la defensa visitant avançada.

Amb el pas dels minuts, l’Ascó ha anat a per l’empat davant un conjunt, el de Rovira, que progressivament ha anat reculant, reculant...
Així, els tarragonins han tingut una doble ocasió quan una centrada per la dreta ha estat rematada per Mohe de cap, responent amb molts reflexes Dinu amb una gran intervenció, i el refús que li cau al propi Mohe per que remati a boca de canó i de nou Dinu Moldovan salvi el gol de l’empat.

Toni Rovira ha donat entrada a Oscar Sielva, però poc ha millorat la cosa. Lucas Porcar no obstant ha pogut sentenciar en una gran ocasió, però Felip ha cobert bé l’angle curt i amb les cames ha rebutjat la rematada a trencar del davanter espanyolista.

La reacció visitant no s’ha fet esperar i els darrers minuts han tancat a l’Espanyol B que ha donat una molt dolenta imatge d’impotència tot i tenir el marcador a favor davant un modest conjunt com l’Ascó. Un llançament de lliure directe a càrrec de l’Ascó, s’ha estavellat en la tanca, però mentre s’ho mirava la cobertura perica, la bola ha sortit rebutjada i Dinu molt atent ha salvat el gol anticipant-se a la rematada d’un davanter visitant.

No semblava que allò pogués acabar bé, màxim quan Oscar Sielva ha errat el que ha errat rematant fora a un metre del pal esquer quan es trobava en immillorable posició.
En el llançament de falta penjada a càrrec del Ascó, Dinu (podia haver-hi hagut falta) intenta rebutjar de punys però queda curt el refús, i en mig d’un monumental embolic dins l’àrea petita amb remats i rebuigs, al final i per desesperació dels blanc-i-blaus, José Ramón endinsa l’esfèrica al fons de la porteria.

En el temps d’afegit l’Espanyol B ja no ha reaccionat i el xiulet final ha posat fi al suplici ja que en aquests instants la pilota es jugava en terreny espanyolista, evitant mals majors...
L’Espanyol B en un dolent encontre ha pogut guanyar. La lluita i la convicció en si mateixos dels tarragonins que no s’han donat per perduts, han fet que obtinguessin el premi en forma d’empat. Molt tindrà que millorar aquest equip, el qual (cal dir-ho també)
mai es sap de quants elements podrà comptar el tècnic espanyolista per cada partit. Però malgrat aquest handicap, el planter és suficientment llarg (de qualitat el temps ho dirà) per pogué lluitar per l’ascens. Per que l’objectiu és aquest, o no?.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B:
Dinu, Fran Grima, Isaías, Víctor Álvarez, Jordi Amat, David López, Joselu, Rui Fonte, Sergio Ginés i Cervera
Substitucions: Eric per Sergio Ginés, m. 61; Oscar Sielva per Isaías, m. 73; Palacio per Joselu, m. 84.

CF Ascó:
Felip, Critian, Isma, José Ramón, Yuriy, Héctor Basora, Eric, Héctor, Enric, Frede, i Mauri.
Substitucions: Esteve per Héctor, m. 29; Mohe per Enric, m. 51; Manu per Frede, m. 74.

Àrbitre:
Rubén Ávalos Barrera, comitè territorial català, delegació de l’Anoia. Ha mostrat cartolines grogues a Héctor Basora, m.1, Isaías, m. 39, Cristian, m. 50, Mauri, m. 64, Víctor Álvarez, m. 66, Amat, m. 73, i Cervera, m. 80.

Gols:
1-0: Rui Fonte, m. 46; 1-1: José Ramón, m. 89.

Incidències:
Vuitena jornada del campionat de lliga al grup cinquè de Tercera Divisió. Encontre disputat en el camp 1 de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, en un matí amb cel totalment cobert, i ambient fresc amb força vent. Presència de Daniel Sánchez Llibre, Ramón Condal, Josep Ma. Borrell, Ramon Planes, Mauricio Pochettino, Antonio Morales, Ferran Manresa entre altres personalitats que s’han donat cita en aquesta desafortunada matinal.




CLASSIFICACIÓ TERCERA DIVISIÓ, GRUP 5è.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

TERRASSA F.C.

14

8

3

5

0

11

5

2

REUS DEPORTIU C.F.

13

8

3

4

1

10

6

3

C.F. MONTAÑESA

13

8

3

4

1

10

7

4

C.F. POBLA DE MAFUMET

13

8

3

4

1

10

7

5

U.D. CORNELLÀ

12

8

4

0

4

13

8

6

R.C.D. ESPANYOL "B"

12

8

3

3

2

11

7

7

U. E. LLAGOSTERA

12

8

3

3

2

13

10

8

F.C. VILAFRANCA

12

8

3

3

2

12

10

9

A.E. PRAT

12

8

3

3

1

13

12

10

U.E. CASTELLDEFELS

12

8

3

3

2

4

4

11

ASCÓ C.F.

10

8

2

4

2

7

6

12

A.E.C. MANLLEU

10

8

2

4

2

10

11

13

C.F. PALAMÓS

10

8

3

1

4

9

11

14

C.F. GAVÀ

10

8

2

4

2

8

10

15

C.D. MASNOU

9

8

2

3

3

10

11

16

C.F. AMPOSTA

9

8

3

0

5

8

15

17

C.E. EUROPA

8

8

2

2

4

9

12

18

C.E. PREMIÀ

7

8

1

4

3

4

9

19

C.F. VILANOVA i GELTRÚ

6

8

1

3

4

6

11

20

C.F. BALAGUER

6

8

1

3

4

9

15






3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola: Amb aquest equip que juga a no res, estem pitjor que l'any passat, peró els pensants de la casa" sre.de Grama", ja ho arreglaran.
El proper partit, ja parlarem de l'entrenador si no es guanya.
Figot47

PD A la grada estava el inclito Sr. De Haro i veure'm quan parla del B que es el que?-

Anònim ha dit...

Morales y Rovira dimisión¡¡¡¡¡

Por menos echaron a Clotet.

Josep Maria ha dit...

Eran situaciones diferentes con Clotet y ahora. Aunque siempre he pensado que no se hizo justicia con el técnico que ascendió el equipo y se le dió un ultimatum cuando llevábamos muy pocas jornadas, si bien su definitivo cese se precipitó por unas declaraciones que gustaron muy poco.
El problema es que de momento los fichajes tampoco se están luciendo y son los que deben aportar más veterania al equipo que es muy joven, y con el hándicap de continuas subidas y bajadas. De todas formas, el juego es realmente bastante pobre teniendo en cuenta que estamos en Tercera y que se supone que estos jugadores se están formando para ascender al primer equipo...
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M