divendres, 31 de desembre del 2010

III RECOLLIDA DE JOGUINES
DE LA PBB DE MONTCADA I REIXAC












(Parròquia de Can Sant Joan, Montcada i Reixac: Josep Maria)

Per tercer any consecutiu, la Penya Blanc i Blava de Montcada ha sigut fidel a la seva cita amb l’acte de lliurament de les joguines dins la campanya “Cap nen sense joguines”. Aquest dijous s’ha fet l’acte final d’aquesta campanya -que ha estat tot un èxit rotund - a la Parròquia de Can Sant Joan, on s’han mostrat totes les joguines recollides i han estat lliurades per que les facin arribar a Cáritas que les donaran a tots aquells nens necessitats per que no es quedin sense joguina en aquests dies tant assenyalats per la mainada.

Després, el secretari de la PBB de Montcada, Pedro Manzano, ha pronunciat unes paraules agraint a tots els que han col•laborat en aquesta obra, a les persones que han sigut receptores de les joguines; (Ferreteria Industrial Montcada, Perfumeria Vanessa i Bar “Punto de Encuentro”, (on es troba la seu social d’aquesta ambaixada perica), als que se’ls hi ha fet lliurament d’un present en mostra d’agraïment, així com a la pròpia parròquia, que han rebut de mans de diversos membres de la Junta Directiva de la Penya.

Paraules d’agraïment a càrrec de Manzano per la Penya Pericos de Montmeló, que ha volgut estar doblement present en aquesta campanya; primer, col•laborant en la mateixa ajudant en la recollida, i segon, amb tres membres d’aquesta penya vallesana presents en l’acte. L’esdeveniment ha comptat amb la presència del President de la penya, David Gerboles, així com de la majoria de membres de la seva junta directiva.



1 comentari:

PBiB Montcada ha dit...

De todo corazón, muchas gracias Josep Maria.

Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M