diumenge, 9 de gener del 2011

DECEBEDOR EMPAT DEL JUVENIL
DAVANT LA SOLIDESA DEFENSIVA DEL HUESCA















RCD Espanyol Juvenil “A”: 0 – SD Huesca: 0


Tampoc el Juvenil A ha començat bé l’any


El RCDE Juvenil “A” s’ha deixat dos punts en l’encontre que avui dissabte l’ha enfrontat a la S.D. Huesca en la Ciutat Esportiva de Sadrià, corresponent a la jornada divuitena de lliga de la Divisió d’Honor Juvenil en el seu grup tercer. L’equip de Posse que a l’anada va vèncer per 0-5, ha dominat, ha tingut ocasions, però s’ha mostrat negat cara a porta i a mida que anaven passant els minuts, s’ha vist a un conjunt aragonès molt més convençut d’endur-se un punt de la Ciutat Esportiva, ja que els espanyolistes no encertaven ni per casualitat amb perforar la porta defensada per Díez.

Degut a les baixes, Posse ha alineat a dos cadets: Paul Quaye que ja ha disputat encontres amb el juvenil, i Jafar Yeboah, jugador cadet de darrer any que juga en aquesta temporada en l’equip Juvenil “B” que debutava amb l’equip de Posse. A la davantera l’equip ha notat l’absència de Thaivy i de l’extrem Gil muntades.

L’Espanyol s’ha mostrat superior tècnicament arribant amb claredat a l’àrea aragonesa, amb pujades per banda esquerra de Carles Clerc. Una d’elles ha estat rematada per Jafar sortint l’esfèrica llepant el pal. Gabi tampoc ha pogut rematar entre els tres pals després d’altre pujada de Clerc per la banda esquerra. L’Espanyol ha tingut el gol en una rematada d’Eric que ha xutat al ninot, fent-se amb la pilota el porter visitant al minut vint. Els locals assetjaven l’àrea del Osca i tan sols dos minuts després una volea de Gabi se’n va per molt poc per sobre el travesser. Tampoc un cop de cap a càrrec de Blanchart ni una rematada de Darder en servit per obrir el marcador.

I el que son les coses, ha estat el SD Huesca qui ha tingut el gol en el minut 43’ quan el seu jugador Zamora ha donat l’ensurt quan ha rematat sortosament malament quan tenia opció de superar a Edgar.

En el segon temps, un canvi a la sortida: Miravent per Eric. Només començar el segon període, la enèsima pujada de Clerc per la seva banda, i la seva centrada es rematada per Jafar ficant la punta de la bota al primer pal dins l’àrea petita, estavellant l’esfèrica al cos del porter.

Pirulo penetrant dins l’àrea intenta elevar la bola per sobre del meta Díez, però aquest sortint a la desesperada se’n porta per davant al jugador gadità. El col•legiat podia haver assenyalat qualsevol cosa, però no s’ha volgut complicar-ne la vida.

El tècnic visitant ha efectuat dos canvis consecutius, mentre el temps inexorable era el pitjor enemic d’un Espanyol que veia com es passava l’equador del segon temps i no hi havia manera de superar al conjunt aragonès.

Tampoc la solució d’urgència, (pujada a l’atac per rematar jugada d’estratègia) a càrrec del central Blanchart, aconsegueix batre al meta visitant ja que el seu remat de cap entrant amb força, surt alt. El propi Blanchart es tindrà que retirar al quedar lesionat a conseqüència d’una acció en la que entrant amb força davant el meta Díez en lluita per una pilota aèria topa amb el porter cometent falta al ser dins l’àrea petita, però emportant-se la pitjor part.

En el temps d’afegit, una centrada de Clerc es passeja per l’àrea sense que cap jugador arribi al remat. Abans, però en el 88’, el Huesca ha tingut l’opció de donar l’autèntica sorpresa amb un llançament de falta, però Edgar Badía molt segur se n’ha cuidat d’evitar-lo intervenint amb encert rebutjant la pilota.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Edgar Badía, Bonilla, Arroyo, Carles Clerc, Blanchart, Paul, Gabi, Darder, Jafar, Pirulo i Eric.
Substitucions: Miravent per Eric, m. 46; Orellana per Gabi, m. 74; Pau per Blanchart, m. 84;

SD Huesca: Diez, Emerson, Estopi, S. López, Viñao, Kevin, Ángel, Adrián, Zamora, Unai i Rami.
Substitucions: Rute per Zamora, m. 56; Jona per Rami, m. 64; Pablo per Emerson, m. 65; Bosque per Ángel, m. 90.

Àrbitre: Santiago López Quintana, comitè territorial català, delegació de Barcelona. Ha mostrat cartolina groga a l’aragonès Pablo m.86 i a l’espanyolista Paul Quaye, m. 87

Incidències: Ciutat Esportiva de Sadrià, camp primer. Tarda assolellada, temperatura agradable tenint en compta l’època en que ens trobem. Poc públic, i presència de seguidors del conjunt aragonès.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

partido malo de solemnidad, un espanyol muy falto de ideas y solo destacar la calidad del mejor jugador darder y la entrega de blanchart y clerk, tambien se noto la ausencia de senent

Josep Maria ha dit...

Efectivamente, uno de los peores encuentros del juvenil esta temporada.
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M