GOLEJADA DEL CADET "B"
DAVANT LA GRAMANET "B" (7-1)

RCD Espanyol Cadet “B”: 7 - U.D. At. Gramanet “B”: 1

Més líder

El Cadet “B” espanyolista va tornar amb força desprès del parèntesi nadalenc i de la darrera derrota amb el Girona “B” rival directe en la lluita pel títol de lliga en aquest grup 4rt de Preferent Cadet. Precisament en aquesta jornada els gironins van caure 3-0 a Mataró davant la Fundació, fet que fa que els de Juanma Pons augmentin l’avantatge fins a quatre punts.

El conjunt blanc-i-blau va imposar-se a la Grama des d’un bon primer moment i al llarg del partit va ser molt superior tal i com ho demostra la rotunditat del marcador. No obstant, també cal dir que en el primer quart d’hora de joc, també la Gramanet va gaudir d’ocasions clares com els espanyolistes amb la diferència que els colomencs no les van transformar en gol i els locals si. Amb els gols, els visitants es van venir avall moralment i en el segon temps només hi va haver-hi un equip sobre la gespa.

L’Espanyol es va avançar als quatre minuts de joc quan una jugada de Iván Ècija per l’esquerra, va acabar guanyant línia de fons i col•locant un centre per que Nacho aconseguís obrir el marcador rematant a plaer en la boca de gol.

Els colomencs van pogué empatar l’encontre en dues ocasions al contracop; una, als 14 minuts de joc quan una rematada del dorsal 7 va sortir fora per ben poc, i altre quan el meta espanyolista David va salvar rebutjant amb el peu una rematada letal de l’equip visitant.

En canvi, els espanyolistes, si que van definir i van aconseguir fer el segon que va acabar amb les aspiracions colomenques, quan una jugada del canari Alfredo penetrant per la esquerra acaba amb una passada per Sandro qui retalla en un pam de terreny i sense molt angle xuta per sota les cames al porter; aquest amb reflexes rebutja i la pilota li torna a caure a Sandro qui ara si, retallant a un defensor i obrint-se troba el forat necessari per xutar a boca de canó fent el 2-0 (19’).

El resultat era enganyós ja que la Grama no ho estava fent gens malament, però en el futbol els gols donen ales, i l’equip espanyolista amb la comoditat del marcador a favor va començar a agradar-se i a arribar amb molt perill a l’àrea colomenca.

Ivan en una arrancada per velocitat, enduent-se amb el cap l’esfèrica, va acabar la jugada amb una dolenta definició xutant desviat. Sandro, tot sol, va tenir el tercer en les seves botes, després de rebre una bona centrada des de la dreta, però va rematar al peu del porter que va salvar el gol.

El tercer gol perico va ser d’antologia (36’). Ivan rep i fa un barret al defensor, controla amb el pit, torna a superar amb un altre barret a l’altre defensor i davant el meta li aixeca amb una vaselina perfecta l’esfèrica. Tot un golàs que fa seguir animant-nos a anar a la Ciutat Esportiva, per que encara es pot gaudir de gols d’aquesta bella factura. Amb aquest marcador va finalitzar el primer temps.

En el segon temps, als dos minuts de la represa, una jugada de Nacho superant la feble ja defensa colomenca, i la passada de la mort per Alfredo que tot sol marca a plaer.
La Gramanet ho va intentar amb un xut llunyà, però el meta espanyolista va aturar be.
El cinquè gol espanyolista va portar la signatura de Mula, al minut 57 de joc. El golejador perico va sortir al segon temps i va mullar en dues ocasions. La primera d’elles quan després de fer un barret al defensor, va encarar porta afusellant al porter amb un bon tret; havia rebut la passada de Juan Ezomo, jugador del Infantil A de Dani Fernández que debutava a Sadrià amb el cadet B.

La Gramanet va marcar el gol de l’honor als 65 minuts de joc amb un tret ras i ajustat al pal. L’Espanyol va continuar cercant una major diferència en el marcador i un xut d’Alfredo que havia vist forat, va sortir un parell de pams per sobre el travesser. Lauren, en jugada individual va xutar al exterior de la xarxa. El extrem espanyolista va disposar de dues molt clares ocasions de gol que va errar: La primera quan va rebre des de l’esquerra de Ivan, i la segona al rebre d’Alfredo, però el seu xut va ser rebutjat a còrner pel porter colomenc amb una bona intervenció.

En la recta final del partit, Mula faria el sisè gol espanyolista amb un xut a l’escaire (74’), i el setè i darrer gol portaria la signatura de Juan en els darrers instants del partit; el davanter espanyolista no va pogué tenir millor estrena i va tancar el compte golejador al rebre de Lauren, driblar al meta i marcar