dijous, 13 de gener del 2011

L'ESPANYOL "B" ES SITUA
A TRES PUNTS DEL QUART LLOC

Foto d'arxiu: Dani Nieto, ha marcat les diferències.



RCD Espanyol “B: 2 – Terrassa CF: 0


El millor, el resultat

El RCD Espanyol “B” ha vençut en l’encontre en el seu dia ajornat davant el Terrassa en partit disputat aquesta tarda vespre a la Ciutat Esportiva de Sadrià. Els blanc-i-blaus han tingut la fortuna d’aconseguir un gol ràpid que per a més inri pels vallesans ha estat en pròpia porta, i amb una genial jugada de Dani Nieto han sentenciat avançat el segon temps. No obstant, no ha estat un bon encontre i el filial espanyolista segueix oferint una imatge molt dubitativa cara a poder lluitar d’una manera prou solvent per l’ascens a la categoria de bronze del futbol espanyol.

Toni Rovira ha alineat avui a tres centrals: Savall, el fitxatge de la Llagostera Canal i Raúl Rodríguez. En el primer temps, l’equip perico ha anat de més a menys.
El partit se li ha posat de cara quan una jugada per banda esquerra a càrrec de Dani Nieto és rematada anticipant-se a Rui Fonte pel defensor de l’equip vallesà, Alfred, contra la seva pròpia porta, significant el primer gol del partit.

L’Espanyol va gaudir d’una bona ocasió amb rematada de Sielva amb un tret ras que Miguel Ángel ha blocat. El porter visitant va evitar la rematada de Rui Fonte anticipant-se a la rematada del davanter, després d’una passada en profunditat de Nieto.

Precisament el portuguès fent jugada per la lateral dreta de l’àrea, penetra en mig de Terrón i d’Alfred, però la seva centrada xut molt tancada es perd fora no gaire lluny de la creueta dreta de la meta egarenca.
A mida que van anar passant els minuts, els espanyolistes van anar cedint terreny, i va ser el conjunt vallesà qui va intentar cercar l’empat. Sortosament la cobertura espanyolista i el meta Dinu no van donar opció a un Terrassa molt desdibuixat en atac.

Sergio Montero va ser un dels homes més incisius en atac dels vallesans. El onze terrassenc en dues jugades va estar apunt de donar un disgust als espanyolistes. Al descans s’ha arribat amb la mínima victòria espanyolista i amb la sensació que aquest equip pot donar molt més de sí mateix, i que segueix sense acabar de funcionar.

En la represa, la primera ocasió ha estat pel Terrassa. De nou Montero ha estat la referència en atac dels vallesans amb una potent rematada que ha tret amb una bona mà el romanès Dinu salvant l’empat.

La rèplica ha estat per Rui Fonte al 55’ quan superant al darrer defensor penetrant a l’àrea ha xutat pel pal curt, però el porter visitant ha tapat molt bé el forat i ha rebutjat a córner el tret del portuguès. L’Espanyol arribava poc però ho feia ja amb més perill davant un Terrassa que si volia empatar hauria d’arriscar molt més. Joselu, en acció per banda dreta ha deixat enrere al seu marcador, però la centrada massa tancada ha estat blocada pel porter junt a la base del pal esquer.

De nou el Terrassa, mitjançant Sergio Montero, ha posat en problemes a la cobertura espanyolista; primer ha evitat la rematada Blázquez al tall, però la jugada ha continuat i la centrada xut de l’exterior esquerra egarenc ha acabat a córner entre la mà de Dinu i la part superior del travesser.

Al 67’, Dani Nieto en una gran jugada individual ha penetrat pel mig de dos defensors arribant dins l’àrea i superant amb tir creuat a la dreta de Miguel Ágel ha establert el que seria resultat definitiu de 2-0. Els punts es quedaven a Sadrià ja que el Terrassa tot i intentar-ho, no donava mostres de perillositat suficient llevat que sorgís un daltabaix de gran magnitud.

Olmo ha mogut banqueta efectuant un doble canvi després del gol local: Han sortit Carlos i José Luis Reyes (ex jugador del futbol base espanyolista entre altres clubs com recentment el Racing). . Tan sols, dues jugades dels vallesans: Una centrada de David López massa llarga que no ha pogut arribar el davanter Molist, i la darrera seria precisament l’ex del Badalona, qui gaudiria de la possibilitat de batre al romanès Dinu Moldovan amb una rematada, però el porter del Espanyol B molt segur desbaratarà el darrer intent del Terrassa per reduir diferències.


La darrera acció de perill en el partit, un lliure directe favorable als locals que ha estat executat per Rui Fonte per sobre el travesser. Al final, primer “matx-ball” salvat pel filial espanyolista i pel seu tècnic en una setmana on al marge dels desmentits oficials, s’ha qüestionat en certs mitjans la seva continuïtat. Ara, l’Europa i posteriorment, l’Amposta. L’equip haurà de solucionar amb èxit aquests dos encontres com a local per intentar l’assalt a les posicions que donen dret a disputar les eliminatòries d’ascens i per que amb l’encadenament de resultats favorables, l’equip agafi la confiança necessària per oferir una imatge en quant a joc, que ara mateix no mostra, malgrat el triomf d’avui.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: Dinu, Blázquez, Guillem Savall, Víctor Álvarez, Canal, Raul Rodríguez, Sielva, Manu Molina, Rui Fonte, Joselu, i Dani Nieto.
Substitucions: Fran Grima per Oscar Sielva, m. 75; Chuli per Dani Nieto, m.80; Cervera per Manu Molina, m 84.

Terrassa CF: Miguel Ángel, Siscu, Alfred, Libo, Molist, Urbano, Sergio, Joshua, Terrón, David López, Ramon Suárez.
Substitucions: Aranguren per Alfred, m. 62; Carlos i José Luis Reyes per Siscu i Joshua, m. 70.

Àrbitre: David García Rosel, comitè territorial català, delegació de Girona. Ha mostrat cartolines grogues a Canal, m.33, Joselu, m.73 per part perica i a David López, m.29, Ramón Suárez, m.79 per part egarenca.

Gols: 1-0: Alfred Zardoya, pròpia porta, m. 8; 2-0: Dani Nieto, m. 67.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada de lliga de Tercera Divisió, grup cinquè ajornat en el seu dia pels danys “col•laterals” de la batalla de Balaguer. Camp principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No se suposo que sere massa critic pero tal i com juga l'equip no tenim cap posibilitat de pujar a 2ªB tant de bo m'equivoqui pero ara mateix no ho veig clar, francament aquesta minima distancia de 3 punts dels primers llocs i aquesta clasificacio es totalment ficticia veient com competeix l'equip. Jo continuo pensant que Toni Rovira no es el tecnic adequat pel filial.

Anònim ha dit...

lo que tienen que hacer es subir a pau, thievy y darder del juvenil al filial y otro gallo cantaria, al menos en calidad y ganas saldriamos ganando

Anònim ha dit...

Lo que yo creo y lo he dicho varias veces es que el entrenador que tenemos no tiene talla para llevar este equipo.
Lo que hay que hacer es cambiarlo ahora que aún estamos a tiempo, y si además se va Morales todavía mejor porque no es solo el B el que no funcion al resto de equipos del futbol base tampoco les veo con entidad.

Josep Maria ha dit...

Cada uno lo ve de una manera u otra y son respetables todas las opiniones. Quizá el problema esté donde muchos piensan que está. No lo sé. Lo que si sé es que a Clotet se le echo por hablar demasiado, pero antes ya se le había dado un últimatum público y por tanto tenia pie y medio fuera del club. En cambio, al señor Rovira se le ha dado toda la confianza.
Lo que si que queda claro a ojos de los que siguen el equipo, es que no funciona, considerando el funcionar, el que el equipo ofrezca un juego y unos resultados acordes con las de un equipo que aspire a ascender. Veremos como sale de estos dos encuentros próximos y especialmente el del domingo. De todas formas, la primera plaza queda muy lejos, y no es lo mismo ser primero que segundo a la hora de afrontar las eliminatorias de ascenso, dando por supuesto que va quedar entre los cuatro primeros, que también es mucho suponer viendo el nivel del juego y los resultados a domicilio que ofrece.
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M