En primer lloc, en aquest capítol destinat a la informació de les penyes, volem expressar el nostre condol per la mort de la mare del President de la FCPE Alberto Ariza, la senyora Carmen Navarro González, d.e.p.
PENYA BLANC-I-BLAVA DE CAMBRILS
CONFERÈNCIA-COL•LOQUI SOBRE EL RCD ESPANYOL "PASSAT, PRESENT I FUTUR"
El proper 9 de febrer a les 20:00 hores tindrà lloc una conferència – col•loqui sobre el RCD Espanyol “Passat, present i futur” al Centre Cultural i Ocupacional del Carrer Sant Plàcid de Cambrils amb l’assistència del periodista Tomás Guasch, l’ex jugador Dani Solsona i moderat per Marc Libiano, periodista local d’esports i corresponsal del Diari de Tarragona.
EL PERICO FERROVIARI
XI ANIVERSARI
El proper divendres 11 de febrer a les 21:30 hores, la Penya “El Perico Ferroviari” celebra el 11è. Aniversari i com ve sent habitual en els darrers anys, al "Restaurant Can Travi Nou" una masia pairal del barri d'Horta que està situada al final del carrer Jorge Manrique s/n de Barcelona.
El preu del menú serà com en els darrers anys de 50 euros, i serà el següent:
Si voleu venir al sopar ens podeu telefonar als següents telèfons mòbils 610 01 34 61 (Ramon) ó 687 24 69 38 (Carina). Hi ha temps fins el dilluns 07 de febrer.
PENYA BLANC-I-BLAVA DE CAMBRILS
CONFERÈNCIA-COL•LOQUI SOBRE EL RCD ESPANYOL "PASSAT, PRESENT I FUTUR"
El proper 9 de febrer a les 20:00 hores tindrà lloc una conferència – col•loqui sobre el RCD Espanyol “Passat, present i futur” al Centre Cultural i Ocupacional del Carrer Sant Plàcid de Cambrils amb l’assistència del periodista Tomás Guasch, l’ex jugador Dani Solsona i moderat per Marc Libiano, periodista local d’esports i corresponsal del Diari de Tarragona.
EL PERICO FERROVIARI
XI ANIVERSARI
El proper divendres 11 de febrer a les 21:30 hores, la Penya “El Perico Ferroviari” celebra el 11è. Aniversari i com ve sent habitual en els darrers anys, al "Restaurant Can Travi Nou" una masia pairal del barri d'Horta que està situada al final del carrer Jorge Manrique s/n de Barcelona.
El preu del menú serà com en els darrers anys de 50 euros, i serà el següent:
- Espatlla de Xai al forn amb gratinat de patata, ceba i tomàquet.
Coca del Maresme, (pa) torrada amb tomàquet
Postres
Pastís d’Aniversari
Vins, aigües, refrescos i cava
Carquinyolis, cafès, descafeïnats, herbes i infusions.
També hi haurà un menú infantil amb un preu de 27 euros, composat per:
- Pica Pica
Carn arrebossada amb patates
Refrescos i Pastís d’Aniversari.
Si voleu venir al sopar ens podeu telefonar als següents telèfons mòbils 610 01 34 61 (Ramon) ó 687 24 69 38 (Carina). Hi ha temps fins el dilluns 07 de febrer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada