dimecres, 2 de febrer del 2011

MÉS MOVIMENTS EN EL FILIAL...




Baixes a l’Espanyol B

La direcció tècnica espanyolista ha decidit que dos dels jugadors del filial causin baixa pel que queda de lliga, i marxin cedits a altres clubs al no comptar amb minuts amb l’equip que entrena Toni Rovira.



AZ, al Melilla

Es tracta de Mahamat Azrack (Creteil FRA-, 24/03/88) jugador d’origen francès – txadià que va fitxar per l’Espanyol procedent del futbol base del Auxerre (on va arribar a jugar amb el segon equip de l’entitat francesa) després de ser escollit en el “draft perico” del 2009.

El jugador va ser cedit al Halmstad suec on va jugar vuit encontres marcant un gol, i al mercat d’hivern va tornar a l’entitat espanyolista per reforçar el filial que estava en plena crisi de resultats en la part baixa de la classificació i amenaçat del descens. Inclòs es va parlar en el seu dia després de la tornada de terres nòrdiques com a possible migcentre pel primer equip en cas de baixes (després de participar amb el primer equip amb un amistós a Sadrià davant el Bolivar) i de fet va debutar mesos després a Primera Divisió, en un parell d’encontres amb el conjunt de Mauricio Pochettino en el tram final de lliga.

Però les coses eren molt diferents llavors del que es pensava mesos abans. El tècnic espanyolista amb moltes baixes en aquell partit i per no perjudicar a l’equip filial que s’ho jugava tot en les darrers jornades, el va cridar com a integrant d’una convocatòria de circumstàncies ja que la seva aportació en el filial era pràcticament nul•la, i va sortir en el segon temps davant el conjunt che disputant 45 minuts (0-2) i en l’encontre que tancava l’exercici 2009/10 al Ono Estadi (Son Moix) davant el Mallorca (2-0) on va jugar només 14 minuts.

Enguany després de fer la pretemporada amb l’equip de Toni Rovira, va ser un dels vint-i-cinc membres de la plantilla que tenia que lluitar per assolir la recuperació de la categoria perduda. Però ni l’equip ha funcionat encara tal com s’esperava ni “AZ” ha pogut fer-se amb la titularitat i la seva aportació ha estat purament testimonial en algun encontre.

Ara haurà de demostrar la seva vàlua, al Melilla, conjunt que marxa cinquè classificat al grup IV de Segona Divisió “B”.





Enric Tarrés, al Sant Andreu

El cas d’aquest jugador es ben curiós. Eivissenc de gairebé 21 anys (27/02/90, 78kg. 1,81m.) va ser fitxat procedent del juvenil del Villarreal CF l’estiu del 2009. Després de fer la pretemporada amb l’equip llavors entrenat per Josep Clotet, no va trobar un forat en l’equip i va romandre a l’entitat espanyolista sense disposar de fitxa.

A meitat de novembre de 2009, va participar amb l’amistós que va tenir lloc a Sadrià davant el Bolivar (3-2) en el que també van participar altres jugadors del filial com l’esmentat abans Azrack o Tiko Mesina (altre jugador sense fitxa que després aniria cedit al Compostela i enguany al Pontevedra). En aquell amistós, el fet que va ser noticia als mitjans va ser que Tamudo havia marcat...

Al mercat d’hivern, Enric Tarrés Roselló, va ser cedit al Palamós CF de la Tercera Divisió. En l’actual exercici, va fer la pretemporada amb l’Espanyol “B” però curiosament altre cop no ha comptat amb la confiança dels tècnics en una posició on hi havia excés d’efectius (Jordi Amat en un principi, Guillem Savall, Raul Rodríguez, Pere Segarra i inclòs David López podia fer-ho en aquesta posició).

Ara, ha estat cedit a la UE Sant Andreu (grup tercer de la Segona Divisió "B") pel que queda de temporada.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues francamente esto se tenia que haber hecho a principio de temporada cuando se veia que no iban a tener minutos en el filial, para asi saber su vedadera valia para el primer equipo, en mi opinion el filial con Rovira es un desprosito ya no solo futbolisticamente si no con las desapariciones de jugadores sin motivo aparante del equipo y sin apenas contar cuando para su formacion seria mejor cederlos, creo que el club deberia replantearse el papel de Rovira dentro del B.

Anònim ha dit...

Per cert que es sap de Max que estava cedit al Badalona es que pel que he sentit a esta donat de baixa pel Badalona, francament es una pena perque aquest noi apuntava molt amunt.

Josep Maria ha dit...

Buenos días:
Ambos jugadores se intuía que no iban a tener minutos, y de nuevo (aunque ahora lo oculten y no lo aireen a los cuatro vientos como la temporada anterior) en pretemporada también hubo hasta una cuarentena de jugadores entre cedidos recuperados, jugadores con contrato de la pasada temporada, juveniles ascendidos, fichajes y jugadores que en principio se quedaban en el B sin que ello sea totalmente imputable al anterior coordinador como si se le echó en cara la temporada anterior como germen de todos los males del filial…

Toni Rovira como primer entrenador no ha entrenado más que a la Gramanet media temporada. Eso no es sinónimo a la fuerza que tenga que ser un mal entrenador, pero si que en mi modesta opinión quizás no era la persona más adecuada para el filial. Lo que si me ha sorprendido una y otra vez, las prisas para echar a Clotet, i la paciencia que el señor Morales tiene con Rovira pese a los malos resultados cosechados en Tercera y el pobre juego exhibido por el equipo en demasiados encuentros.
Tampoco creo que con los recortes presupuestarios el club tenga la menor intención de ir gastando dinero en relevos técnicos... y por tanto se la jugarán con Rovira lo que queda de temporada si no empeora mucho el equipo. Al menos, mientras se halle cerca de las posiciones que dan derecho a disputar el ascenso.


En quant a Max, doncs va ser cedit al Badalona, va estar lesionat, tot i que tampoc comptava massa pel seu tècnic... Només un parell de partits, en els que va disputar en prou feines menys de cinquanta minuts de joc...
Els moviments que ha hagut en el Badalona en el mercat d’hivern (fitxatges de Miguel Ángel- ex Ponferradina – i l’ex espanyolista Oscar Reyes) han portat irreversiblement que el club badaloní hagi també donat baixes i entre les que ha donat, es troba el cas del romanès Max. No ha jugat pràcticament i el seu futur es incert. Veurem on el col•loca el club... De fet, des que va tenir aquella greu lesió ja no ha estat el mateix, i la seva progressió va quedar malauradament estancada i en la seva etapa al filial ja no va destacar com ho feia en el juvenil amb la seva gran qualitat tècnica i el seu futbol
que meravellava.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M