dimecres, 2 de febrer del 2011

L'INFANTIL "B" CAU DERROTAT
DAVANT EL MANRESA: (1-3)



















RCD Espanyol Infantil “B”: 1 – CE Manresa “A”: 3

Remuntada dels del Bages
Ensopegada del RCDE Infantil “B” en encontre disputat dissabte en la Ciutat Esportiva de Sadrià davant l’equip Infantil “A” del CE Manresa.

Després d’un primer temps (primer i segon quart) bastant ensopits i amb poques ocasions de gol en els que el quadre manresà ja va mostrar-se dominador del joc en amples fases del mateix, el partit va adquirir major emoció i qualitat després del descans.

L’Espanyol replegat i sortint al contracop va intentar sorprendre al conjunt blanc-i-vermell i en una de les contres va aconseguir marcar l’únic gol espanyolista en el partit quan en ràpida i bonica jugada Carles va rematar de primera una precisa passada.

Però l’encontre no estava gens decidit i el Manresa va posar setge a la porteria espanyolista i en una acció en la que el porter espanyolista salva en primera instància del remat dels manresans, però no pot impedir que l’ex espanyolista (jugava la passada temporada amb l’equip Infantil B espanyolista) Roger Claret “Capi” introdueixi l’esfèrica dins la porteria blanc-i-blava.

L’equip espanyolista es va venir avall psicològicament i tot lo contrari els manresans. Van anar a per un segon gol que capgirés el marcador i de nou Roger Claret va conseguir perforar la porteria espanyolista amb un xut creuat que va acabar dins.

Per si fos poc, a quatre minut del final, altre ex espanyolista de les darreres temporades, el davanter centre Richard, va marcar un gran gol amb un potent xut que es va allotjar dins la porteria espanyolista.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M