PER PRIMER COP NO GUANYEN:
PERÒ EVITEN PERDRE AMB UNA GRAN REMUNTADA (5-5)

RCDE Infantil Femení “A”: 5 - CE Sant Gabriel “B”: 5

Sorpresa !

El líder del grup segon de la Primera Divisió Infantil-Aleví femenina, el RCD Espanyol, se les va veure i desitjar per pogué empatar davant el Sant Gabriel B, en un encontre en el que les visitants van arribar a gaudir d’una avantatge de 0-4.

El conjunt espanyolista comptava fins les hores tots els seus encontres disputats per victòries i encapçala amb comoditat la classificació d’aquest grup segon de la màxima categoria infantil-aleví.

Però diumenge, al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, va saltar la sorpresa quan el Sant Gabriel se’n va anar en el marcador en el primer quart del partit amb dos gols d’avantatge.

No va haver-hi reacció espanyolista i en el segon quart, les col•legials van ampliar l’avantatge fins arribar a un increïble 0-4. Abans del descans les espanyolistes van començar una tímida reacció que les va portar a aconseguir reduir diferències en el marcador.

En el tercer quart, mitjançant dos gols més de les espanyolistes, la remuntada semblava pràcticament un fet. S’intuïa que el líder restabliria la “normalitat” habitual en el resultats, però els minuts passaven i el 3-4 semblava cada cop més inamovible, ja que el Sant Gabriel el defensava amb molt d’encert mentre que les espanyolistes els hi faltava una mica més de convicció i fortuna cara a porta.

En el darrer quart, l’Espanyol aconsegueix empatar a quatre gols en un final d’infart en el que les noies del Sant Gabriel gens de rendir-se a falta de dos minuts per la fi del partit, en un contracop marquen el 4-5 que tira per terra tot l’esforç realitzat per les espanyolistes. Però no es va acabar la cosa ací, ja que l’equip de Joaquín Illescas, al poc de centrar de mig camp, ràpidament va establir les taules en el marcador en el darrer instant del partit. En aquest encontre va tenir lloc el debut de la jugadora perica Ari, del Infantil "B espanyolista.