dijous, 3 de febrer del 2011

LES MÉS PETITES, DERROTEN
AL SANT GABRIEL, I SON LÍDERS EN SOLITARI
















RCD Espanyol Aleví –Benjamí Femení: 2 – CD Sant Gabriel: 1


Era el partit més important i desitjat d’aquesta primera volta en aquesta categoria, la més inferior en edat del futbol femení català, la Primera Aleví-Benjamí-Prebenjamí. Enguany, aquesta categoria es troba estructurada amb una lliga d’un sol grup i per tant tots els equips s’enfronten contra tots.

Per damunt de la resta, RCD Espanyol i CE Sant Gabriel sobresurten amb autoritat amb uns registres totalment inassolibles pels altres conjunts. A més, el conjunt de l’altre cantó del Besós, és l’actual campió de lliga i de Catalunya en aquesta categoria.

Diumenge passat, al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva de Sadrià, l’Espanyol (amb els mateixos punts que el seu rival, però amb millor gol average general) rebia la visita del veí santadrianenc, el CD Sant Gabriel.
Fins a les hores, ambdós conjunts havien vençut en tots els encontres disputats (16) i aquest encontre tancava la primera volta del campionat.

Les periquites es van avançar en el marcador mitjançant un gol de Cris, en el primer quart del partit. Es va arribar al descans amb la mínima avantatge local amb un Espanyol lleugerament superior.

Però en el tercer quart de partit, el Sant Gabriel va millorar i va anar a per l’empat, i va aconseguir igualar l’encontre en mig de l’alegria de la molta quantitat de seguidors que hi havia a Sadrià del conjunt diumenge de taronja.

En el darrer quart, amb 1-1 al marcador hagués pogut acabar amb un triomf de qualsevol dels dos equips, però va ser l’Espanyol mitjançant Nai, qui va aconseguir el gol de la victòria en el darrer tram del partit. El Santgra empentat pels seus seguidors darrera el mur del petit camp de futbol 7 de Sadrià, va intentar evitar sortir derrotat de la Ciutat Esportiva però el temps es va exhaurir, i l’Espanyol brillantment es va fer amb el triomf en un bonic i disputat encontre, que deixa al conjunt espanyolista com a líder en solitari a la classificació.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M