dissabte, 12 de febrer del 2011

HO HAN INTENTAT, PERÒ...

RCD Espanyol Aleví “B”: 0 – FC Barcelona Aleví “A”: 6
Resultat oficial: 0-5

Res a pogut fer l’equip espanyolista davant un conjunt, el culer, de segon any en el que la diferència física per l’edat ha estat determinant. Els de David Fernández ho han intentat amb il•lusió i proposant futbol, però pràcticament cada arribada dels barcelonistes ha acabat amb gol, liquidant ben aviat les esperances dels espanyolistes, que han lluita fins el darrer minut per al menys evitar que la diferència en el marcador no fos més elevada.

Ens preguntem quin significat tenen aquest partits, (16-0 en el còmput global dels dos encontres de lliga) i quin aspecte formatiu pot resultar d’aquests encontres tant desigualats. Com que quan és al inrevés (triomf de l’Espanyol sobre un adversari culer d’edat inferior) ací s’ha fet la mateixa crítica als estaments federatius que permeten aquests espectacles tan poc edificants per la formació dels jugadors (tant dels que golegen com dels que son golejats), mentre altres callaven per que els hi era favorable els resultats, ara lògicament per coherència, tinc també la legitimitat moral d’expressar aquesta esmena a la totalitat d’aquestes bases de la competició actuals, ara quan el resultat no ens és favorable.

Del partit, poca història: Amb un xut molt llunyà, potent i col•locat als tres minuts de joc, el conjunt barcelonista s’ha avançat en el marcador. L’Espanyol no ha perdut la cara al partit i ha continuat intentant-lo per pogué empatar però en aquesta conjuntura es fa molt difícil presenta batalla. L’encontre ha quedat resolt amb dos gols pràcticament consecutius en els minuts onze i dotze. El segon, amb una rematada picant a terra i acabant allotjant-se junt al pal dret fent inútil l’estirada del porter perico i el tercer en una jugada en la que el meta espanyolista no ha estat gaire afortunat al no pogué rebutjar l’esfèrica, que ha acabat dins.

Als dos minuts del segon quart, el Barcelona ha fet el 0-4 i pocs minuts després ha aconseguit el cinquè gol, al minut 21. L’Espanyol ha tingut per mediació de Miguel, l’ocasió més clara en aquest període quan ha estavellat un fort xut al travesser.

En el tercer període el conjunt barcelonista ha establert el que seria resultat definitiu, no movent-se ja el marcador en el darrer període de quinze minuts