dimarts, 8 de febrer del 2011

RECITAL DE L'ALEVÍ "A"
DAVANT EL CORNELLÀ (5-1)

EL RCD ESPANYOL FA OFICIAL QUE FERRAN MANRESA SERÀ EL TÈCNIC DEL FILIAL FINS EL FINAL DE TEMPORADA






















RCD Espanyol Aleví “A”: 5 – U.D. Cornellà: 1


Gran partit del conjunt espanyolista

El conjunt de Miguel Ángel Samprón va vèncer amb autoritat al tercer classificat, la UD Cornellà per un contundent 5-1, tot i que l’encontre va anar molt més igualat que el que el marcador podria fer pensar i fins al darrer quart no va posar el conjunt perico terra pel mig en el marcador sentenciant el partit.

Els del Baix Llobregat, tercers a la taula, tan sols havien perdut dos encontres (un d’ells a la primera volta davant l’Espanyol per 0-2 i l’altre davant el Sant Gabriel) i havien assolit un empat (davant el Barcelona en el seu feu); la resta, 14 encontres saldats amb triomf. A més, el conjunt verd-i-blanc s’havia reforçat, destacant el seu davanter centre d’origen africà que va ser qui va posar en problemes a la cobertura espanyolista mentre l’encontre anava anivellat.

El partit va començar amb un ensurt pels de Samprón. Una pilota erràtica cedida enrera per la cobertura perica al meta Adrià, i aquesta és a punt d’acabar dins, per molt poc. També una jugada individual del davanter centre visitant que supera a dos adversaris i xuta buscant l’escaire son les primeres accions d’un Cornellà que deixa sentir-se com un rival d’entitat. Altre xut potent, però desviat per sobre la porteria espanyolista marca el final del domini verd-i-blanc.

Als vuit minuts de joc, Fode, rep de Guillem i engalta un xut a mitja alçada i fort que supera al porter i posa en avantatge al conjunt espanyolista.
Només tres minuts després, després d’un xut de Guillem que rebutja el porter salvant en primera instància en curt, el davanter espanyolista Fode tornarà a marcar, aquest cop amb un remat creuat després d’aprofitar-se del refús del meta. Encara va pogué fer el tercer l’Espanyol amb un remat de Guillem a la creueta amb un llançament bombejat.

En el segon quart, l’Espanyol va baixar la intensitat i perillossitat del seu atac i tan sols vam pogué comptabilitzar una ocasió de perill mitjançant el davanter centre Arnau, que va fer el més difícil, però que va culminar la jugada amb un remat ras i creuat que va sortir desviat. L’Espanyol va intentar jugant al contracop per ampliar l’avantatge, però el marcador no es va moure i ambdós conjunts van marxar al descans amb dos gols de diferència favorable als locals.

En el tercer quart, una pilota en profunditat per Fode, però aquest cop el davanter perico no pot signar el hat trick ja que la seva rematada sobre la sortida del porter del Cornellà es marxa creuada.

Qui si que va marcar, va ser el Cornellà que als quatre minuts de la represa va escurçar distàncies en el marcador amb un xut creuat del seu davanter centre, com ja s’intuïa per la seva condició física i perillositat. Aquest gol va fer reaccionar als espanyolistes que van anar a intentar sentenciar el partit i evitar-se complicacions en els vint-i-cinc minuts que mancaven de partit. Així, Bernils, estavella al travesser un llançament de volea potent després de rematar un servei de cantonada executat pel cantó esquer per Marc Llinares.

Altre llançament de lliure directe de Bernils, se’n va a un metre del pal, fora. El Cornellà va tenir la seva millor ocasió en un llançament del seu meta que va botar davant Alex Vega i aquest amb reflexes va reaccionar traient a còrner amb la punta dels dits.

La emoció i la incertesa era la tònica dominant amb un Espanyol millor, però amb un perillós Cornellà que en qualsevol moment podia donar l’ensurt. I així es va arribar al darrer període del partit, en el que l’Espanyol va sentenciar el matx.

Va avisar Llinares amb jugada individual que supera dos adversaris i buscant l’escaire deixa anar una centra xut que surt fora a prop de la creueta de la porteria. El tercer gol va arribar com a no, mitjançant Fode (hat trick de nou del davanter perico), que recollint una bona pilota, es gira pivotant i dins l’àrea marca superant al porter.

El darrer intent del Cornellà va ser una falta directa llençada per sobre el travesser, desviada. Ací es va acabar l’encontre. L’Espanyol va fer el quart amb un xut creuat de Marc Llinares que va rebre en profunditat, Fode va malbaratar un u contra u rematant a les cames del porter i finalment l’Espanyol va aconseguir el cinquè i definitiu gol quan Josep de tir creuat instants abans del xiulet del col•legiat supera al porter visitant. Anteriorment Fode havia rematat fora en altre bona ocasió dels espanyolistes.




RCD Espanyol: Adrià, Jairo, albert, Joel, Pol, Guillem, i Fode.
2n quart: Adrià, Dani Reina, Albert, Joel, Pol, Josep i Arnau.
3r quart: Alex Vega, Dani Reina, Bernils, Marc Llinares, Pol, Guillem i Fode.
4rt. quart: Alex Vega, Dani Reina, Albert, Marc Llinares, Pol, Josep, i Fode. Durant el darrer període, Jairo per Reina i Joel per Pol.

Gols: 1-0: Fode, m. 8; 2-0: Fode, m. 11; 2-1, m. 19; 3-1: Fode, m. 33; 4-1: Marc Llinares, m. 35; 5-1: Josep, m. 60.

Incidències: Jornada 18ena. del campionat de lliga al grup segon de la Primera Divisió d’Alevins. Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Tarda assolellada –com tot el cap de setmana – i temperatura força elevada tenint en compta l’època en que encara ens trobem.

Els darrers instants del partit inclòs en el propi terreny de joc els jugadors van tenir que suportar –al igual que tots els espectadors durant força estona – el fum i les brosses de les cendres d’un altre foc als voltants de Sadrià junt a les vies fèrries, on sembla s’aprofita per cremar males herbes quan hi ha partits a la Ciutat Esportiva... La ràpida presència dels bombers, van evitar qualsevol tipus d’incidència més enllà del molestós fum...




CLASSIFICACIÓ ALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ, Grup 2n.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1R.C.D. ESPANYOL701817109017
2F.C. BARCELONA "B"681816207819
3U.D. CORNELLÀ611814137235
4C.D. SANT GABRIEL611814136239
5U.F. B. JABAC I TERRASSA571813056740
6C.F. DAMM511810355638
7FUND. PR. ESP. MATARÓ "B"491810175956
8U.D. At. GRAMANET "B"44188285464
9U.E. SANT ANDREU "B"41186574250
10VIC RIUPRIMER REFO F.C.341851124370
11C.E. L'HOSPITALET321842123145
12U.D. MARIANAO POBLET321842123366
13U.E. VILASSAR DE MAR 311841133965
14C. GIMNÀSTIC MANRESA "B"281831142360
15E.C. GRANOLLERS "B"271830152561
16C.E. MERCANTIL "B"221811163382






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M