dijous, 19 de maig del 2011

CALLEJÓN RECULL EL GUARDÓ
PERICO D'OR-CIUTAT DE MONTCADA




Fotos cedides per la PBB de Montcada i Reixac



CALLEJÓN, GUARDONAT PER LA PENYA BLANC-I-BLAVA DE MONTCADA I REIXAC

Ahir a la tarda el jugador del primer equip José Callejón va acudir a la nostra seu per recollir el primer Trofeu Perico d'Or-Ciutat de Montcada que organitza la nostra penya.

Com sabeu, durant tot l'any els nostres socis han anat votant al millor jugador de cada partit, i finalment el 8 blanc-i-blau va ser el guanyador d'aquest trofeu.

Callejón va accedir molt amablement a anar a la nostra seu, i ahir a les 20 hores se li va lliurar el Perico d'Or-Ciutat de Montcada, en una seu plena de periquitos, aproximadament uns 70 aficionats de l'Espanyol ens vam reunir per a aquest acte, entre el que hem de destacar la presència de molts nens enfundats amb la elàstica del nostre club.

Des d'aquestes línies agrair a José Callejón la seva presència, i també a Jaume Martínez com a coordinador de penyes, Salvador Fosas representant a la FCPE i Juan Parra en representació de l'Ajuntament de Montcada i Reixac.

I per descomptat a tots els nostres socis, que una vegada més han respost a la crida de la Penya Blanc-i-Blava de Montcada i Reixac.

PBiB Montcada i Reixac
607271055
 
 



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M